benne vannak a szurkolói dolgok is (még kisebb voltam, mikor kivitt fater Újpest meccsre (nem voltunk fanok, csak ott laktunk), és már félidőbe haza akartam menni, mert bár a "családi" szektorban ültünk, mégis, mögöttünk vagy 10 nem szomjas ember végig ordítva káromkodott, dobálta a még nem teljesen üres söröspoharakat, meg a szotyit előre, és persze rám is jutott egy (nem)kevés; ennek már jó 9 éve lehet, azóta csak Honvéd meccseken voltam, ott jó volt a légkör, tetszett is :) )
a másik meg az ár
mondtam a Honvéd meccseket... nos, rendszeresen járnék, de
ad1. messze van; mint mondtam újpesti vagyok, de oké, ez nem is lenne gond, a csapatért sokmindent, DE
ad2. dráááááááága.... 2ezer forint körüli összeg igen is sok eme 'fociélményért'... ha 500-1000 ft körül lenne a normál jegy (szóval nem az ulta szektor), akkor simán mennék, de annál többet nekem sajnos nem ér, annál többet nem tudok, nincs szívem kiadni rá, mert nem érzem úgy, hogy megkapom érte, amit elvárok
de igazán a válasz, hogy miért nem járnak családok (amúgy járnak, de tényleg egyre kevesebb) meccsre, mert úgy általában kevésbé járnak bárhova is, főleg együtt
persze kivétel van, de manapság anyu-apu egész nap keményen dolgozik, gyerek be a tv/gép elő, hétvégén meg anyu mos, vasal, fater meg piheni a hetet, és csak annyi ereje van, hogy a söröcskéjével behuppan a fotelba a tv elé, és ott nézi a meccset
Ezt csak a média hazudja, pedig járnak. Meg az olyanok mondják, akik talán még tévében sem láttak meccset, nemhogy személyesen (pl a 6-os válasz írója). Ha valami esetleg vissza is tart pár családot, akkor az a bunkó rend(?)őrök és a még bunkóbb rendezők miatt van.
Mifelénk igenis járnak gyerekek a stadionba, pedig a ''legbalhésabb'' szurkolótáborról van szó, ahová én is pici korom óta járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!