Amatőr csapatomnak szponzort keresek. Van itt ilyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ilyen oldalra kéne írni,de nincs mit tenni,sok helyen voltam már,sehol nem segítettekl.A TSFC lelkes fiatalokból álló futballcsapat(JNSZ Megye).Egyetlen gondunk van:pénz.Ebből kéne minimum 30ezer,hogy meglegyen az egységes ruházat.Ha valaki segítene,írjon ide,vagy inkább emailre: bffan@citromail.hu
msn: fifa07player@hotmail.com
A csapatba játékosok is jöhetnek! (14-19)
2009. nov. 8. 18:56
2/3 anonim válasza:
tudod ez úgy szokott lenni, hogy a csapat elér valamit, és utána keres szponzort. Máskülönben ez akár a vicc kategóriába is mehetne. Persze, csinálok én is egy focicsapatot és várom szponzorok jelentkezését! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagypálya.
Visszatérve azért keresnék szponzort hogy elkezdhessük a dolgokat..de nem veszekedni szeretnék =)
2009. nov. 9. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!