Ebben a gólban mi a fene rejtélyes? (link)
[link] nem jövök rá .. na most vgay hülye vagyok, vagy nem :D
segítene vki "megfejteni" mi ebben annyira rejtélyes???????
kösziköszi mindenkinek
Ha elolvastad volna a mellékelt szöveget rájönnél :D
"Az angol labdarúgás egyik legcsodálatosabb, egyben legrejtélyesebb góljáról hullott le a lepel huszonnégy év után a közelmúltban! A Liverpool és a Manchester United 1985 novemberi rangadóján Jan Molby egy korszakos szólógóllal egyenlített, a mintegy negyvenezer nézőn kívül azonban senki sem láthatta, közbeszólt a technika ördöge. Évtizedek óta mítosz lengte körül a találatot, ám most előkerült a stadion egyik térfigyelő kamerájának felvétele, megmutatjuk! "
Az a rejtélyes, hogy ezt a gólt a stadionban lévő kb. 60000 (?) emberen kívül senki más nem látta. És csak most találtak róla felvételt, így 2009-ben lehullott a lepel erről a fantasztikus gólról .:D
jah bmeg elolvastam a kísérő szöveget te bunkóparaszt !!
1. válaszolónak köszi..
akkora egy tuskó az aki nem tud normálisan válaszolni.. itt nem bunkózni kéne
"Amit máshol nem mertél .. itt megkérdezheted" ez nem arről szól hogy beszólogatni kell a kérdezőnek hanem hogy segíts neki. de amint látom nagyon segítőkész itt szinte minden válszoló tisztelet a kivételnek de azért ez már ciki.. nem nekem hanem nektek , nem tudtok segíteni a másiknak,inkább akkor ne is írjatok de szerintem itt be is fejezem a hegyibeszédet mert úgysem érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!