Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ebben a gólban mi a fene...

Ebben a gólban mi a fene rejtélyes? (link)

Figyelt kérdés

[link] nem jövök rá .. na most vgay hülye vagyok, vagy nem :D

segítene vki "megfejteni" mi ebben annyira rejtélyes???????

kösziköszi mindenkinek

2009. nov. 5. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad volna a mellékelt szöveget rájönnél :D

"Az angol labdarúgás egyik legcsodálatosabb, egyben legrejtélyesebb góljáról hullott le a lepel huszonnégy év után a közelmúltban! A Liverpool és a Manchester United 1985 novemberi rangadóján Jan Molby egy korszakos szólógóllal egyenlített, a mintegy negyvenezer nézőn kívül azonban senki sem láthatta, közbeszólt a technika ördöge. Évtizedek óta mítosz lengte körül a találatot, ám most előkerült a stadion egyik térfigyelő kamerájának felvétele, megmutatjuk! "

Az a rejtélyes, hogy ezt a gólt a stadionban lévő kb. 60000 (?) emberen kívül senki más nem látta. És csak most találtak róla felvételt, így 2009-ben lehullott a lepel erről a fantasztikus gólról .:D

2009. nov. 5. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
jah. el kellene olvasni a kísérő szöveget és akkor értenéd.
2009. nov. 5. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:

jah bmeg elolvastam a kísérő szöveget te bunkóparaszt !!

1. válaszolónak köszi..

2009. nov. 6. 16:22
 4/9 anonim válasza:
78%
Értő olvasásod nem megfelelő
2009. nov. 6. 16:28
 5/9 A kérdező kommentje:
A válaszod nem megfelelő
2009. nov. 6. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Na mármost nemazért,de az 2.válaszoló semmi rosszat se mondott...ne kapd fel a vizet...:)
2009. nov. 12. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
hagyjad, sajnos ez az ő szintje. Szövegértési gondok vannak.
2009. nov. 13. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
látom:D
2009. nov. 13. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:

akkora egy tuskó az aki nem tud normálisan válaszolni.. itt nem bunkózni kéne

"Amit máshol nem mertél .. itt megkérdezheted" ez nem arről szól hogy beszólogatni kell a kérdezőnek hanem hogy segíts neki. de amint látom nagyon segítőkész itt szinte minden válszoló tisztelet a kivételnek de azért ez már ciki.. nem nekem hanem nektek , nem tudtok segíteni a másiknak,inkább akkor ne is írjatok de szerintem itt be is fejezem a hegyibeszédet mert úgysem érdekel senkit.

2009. nov. 15. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!