Ez a gól érvényes volt?
2013. szept. 21. 10:45
1/2 anonim válasza:
Én megadtam volna, nem ért hozzá a kapushoz. A kapus kiengedte a kezéből innentől kezdve mert nem az övé.
Viszont pár éve láttam egy ehhez hasonló esetet, csak ott a kapus szöglet után megfogta a labdát, mindenki vissza ment a mezőnybe, csak egy támadó maradt a 16-oson belül. A kapus csak lepattintotta a földre a labdát, a csatár egyből eszmélt és még a levegőbe elhoppolta, majd belőtte a kapuba. Azt a gólt se adták meg.
Szóval lehet, hogy van ilyen szabály erre, hogy ilyenkor miért nem lehet így elvenni a labdát, de ha tényleg van ilyen akkor az szerintem a foci leglogikátlanabb és legidétlenebb szabálya...
2/2 anonim válasza:
Szerintem érvényes volt, a kapus elengedte a labdát, már nem az övé, van Persie nem rúgott bele a kapusba. Csak akkor érvénytelen ha van Persie lesen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!