Hol lehet elkezdeni?
Szia!
Ez butaság! Elkezdeni sosem késő! Ha versenyszinten szeretnéd csinálni, keress egy csapatot a városban, ahol laksz, és ott érdeklődj. Minden egyesületnek van sok csapata, biztos van olyan, ahová beilleszkedhetsz. Én öt éve röpizek, mi is suliban kezdtük alsó tagozatban, de aztán aki nem hagyta abba, meg aki benntmaradt, szépsorban le lettünk igazolva, és azóta úgy megy tovább. Hozzánk is szoktak jönni új emberkék, akiket szívesen várunk:) Egyébként az tény, hogy iskolában kezdtük, meg hogy a diákolimpiák a sulis csapatokról szólnak, de ahogy én tudom, az iskolai csapatokat is az egyesületek szervezik, hogy legyen utánpótlás. Nem tudom hol tanulsz, de középsulikban is szoktak lenni csapatok, és ha szeretnél továbbmenni egyetemre, fősulira, ott is a legtöbbnek vannak ilyen csapatai. Nincs valami ismerősöd, aki kézizik? Esetleg nála is érdeklődhetsz. De amúgy nem olyan sok idő felzárkózni szerintem. Oké, hogy a két sport teljesen más, de igazából az erönléten múlik minden, nem azon, hogy miylen a technikád. Azt a legkönnyebb megtanulni, ha komolyan veszed, és csinálod ahogy tudod, mert futni, ugrálni, stb. huzamosabb ideig sokkal nehezebb, mint a többiből felzárkózni, bár gondolom ha ezt a sportot választod, tudod mivel jár, és felkészültél :)
Remélem tudtam segíteni! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!