Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Most akkor hogy lenne esélyünk...

Most akkor hogy lenne esélyünk megszerezni a második helyet?

Figyelt kérdés

Láttam a tegnapi meccset szóval most tekintsünk el attól hogy szar csapat. csak is arra lenék kíváncsi hogy hogyan lenne még esély megszerezni a 2. helyet.

pl:

ha legyőzzük Észtországot meg Andorrát? akkor még drukkolni kéne a törököknek hogy győzzek le romániát?

2013. szept. 7. 12:44
 1/4 anonim válasza:
igen és ikszelnünk kel hollandiával.
2013. szept. 7. 12:52
 2/4 Antimod ***** válasza:

Emellett még léteznek valószínűtlenebb forgatókönyvek is, pl. az észtek ikszelnek vagy nyernek Bukarestben, illetve csodák csodájára Andorra pontot szerez, éppen Románia ellen.

Kb. annyira valószínű, mint hogy mi pontot szerzünk Amszterdamban.

2013. szept. 7. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom mi volt pénteken az a szar meccs, de annyira azért nem rossz a csapat..a hollan-magyar 5-3-as meccs szintjét kéne hozni minimum,csak jobb védelemmel..
2013. szept. 8. 10:10
 4/4 Antimod ***** válasza:
Szerintem akkor Hollandiában azért játszottak felszabadultan, mert a hazai 0-4 után senki nem várt tőlük semmit. Amint komoly tét van, és nem úgy alakul a meccs, ahogy elképzelték, atomjaira hullik morális szinten a csapat.
2013. szept. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!