Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A magyarok ismét megmutatták...

A magyarok ismét megmutatták a világnak, hogy mire képesek a futballban. A kérdésem az mikor veszik észre a magyarok hogy inkább másba kéne fektetni a milliárdokat nem pedig a futball álmokba?!

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 09:24
 1/5 Antimod ***** válasza:

Ne haragudj, ez demagógia.

A stadionokra nem a játékosoknak van szüksége - nekik elég egy egyenes pálya kapukkal - , hanem a nézőknek, hogy ne életveszélyes, roskadozó lelátókon álljanak esőben bőrig ázva. És mivel még mindig igény van a magyar focira, ezért ezt az igényt ki kell elégíteni.

A jó stadionoktól soha nem lesz jobb csapat, de lehet, hogy sok nézőt éppen a mostoha körülmények tartanak távol a mérkőzésektől.

2013. szept. 7. 11:13
 2/5 anonim válasza:

Osztom az első vállaszát. Az tény: nagyon nagy szánalom volt a tegnapi blama. Nehogy azt gondold hogy nemzetközi szinten sokat költünk..... hidd el 10-es skálán olyan 3-4.szinten lehetünk a labdarúgásba forgó pénzekben. Osztrákok pl 3-4.osztályban 4-5ezer Eurós fizetést adnak a játékosoknak (melyben az állam keze is benne van azért:)

Ezmellett komoly edzöközponokat és stadionokat építenek (másod és harmad osztályban olyan létesítményeik vannak mint ithon ez elit 6 csapatunknak..) És legotóbb 1-5 re kaptak ki a Spnyoloktól ..... ez azért othon még tölük is sok:)

2013. szept. 7. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem CSAK a válogatotra gondolok hanem úgy komplett magyar focira!! Az átlagos nézőszám 1500 körül van talán... Nagy rangadókon 3-4000!! Nem feltétlenül a roskadozó épületek tartják vissza az embereket hanem az, hogy nem kapnak semmit a pénzükért... balhézás megy, anyázás és egyebek! Ráadásul a minőségi focitól fényévnyire vagyunk!!! Építsenek stadiont a CSAPATOK de nem állami pénzeken mikor mellette nincs pénz az oktatásra, egészségügyre, közlekedésre vagy bármit mondhatnék.... Jó léti időkben szoktak ilyen fajta beruházásokat építeni nem akkor mikor nyomor van...
2013. szept. 7. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

A magyar focira igény van? Kinek? Erre a színvonalra, a trágár bunkó szurkolókra meg a bundákra? Egy új stadion nem fog ezen változtatni, főleg nem pusztaröcsöge határában, a zöld mezőn. Nyomorák orbán, ezért kell eltűntetni a hatalomból ezt a majmot. Olyan szinten vezeti az államot, mint az edzőnk a válogatottat.

Amatőr válogatott ingyen biztosítaná ugyan ezt a színvonalat, őket legalább megdícsérnénk itthon egy ilyen meccs után. Én ezen a meccsen ismerve a színvonalat, öngólra számítottam magunktól, de Ricsike megmozdulása rögtön a Himnusz után felért egy öngóllal. Más dolgozik a pénzéért, ezek meg leégetik Magyarországot 5x annyiért. Az én adómból ezeknek egy fillért se!

2013. szept. 7. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Milyen 5szor annyiert??? Szerinted ezek kimennek gugigalni 4-500ezeret???! Egy amator csapatot tudnek tisztelni ezeket max munkataborba kuldenem 1-1ig!!! Aztan megtanulnak, mi az hogy kihajtottam magamat!! De en nem szolok semmit mert hoztak amit amit vartam toluk es sok-sok penzt nyerteam altaluk ugyhogy csak azt tudom mondani hajra fiuk!!! Viktor pedig takarodj!!!
2013. szept. 8. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!