A magyarok ismét megmutatták a világnak, hogy mire képesek a futballban. A kérdésem az mikor veszik észre a magyarok hogy inkább másba kéne fektetni a milliárdokat nem pedig a futball álmokba?!
Ne haragudj, ez demagógia.
A stadionokra nem a játékosoknak van szüksége - nekik elég egy egyenes pálya kapukkal - , hanem a nézőknek, hogy ne életveszélyes, roskadozó lelátókon álljanak esőben bőrig ázva. És mivel még mindig igény van a magyar focira, ezért ezt az igényt ki kell elégíteni.
A jó stadionoktól soha nem lesz jobb csapat, de lehet, hogy sok nézőt éppen a mostoha körülmények tartanak távol a mérkőzésektől.
Osztom az első vállaszát. Az tény: nagyon nagy szánalom volt a tegnapi blama. Nehogy azt gondold hogy nemzetközi szinten sokat költünk..... hidd el 10-es skálán olyan 3-4.szinten lehetünk a labdarúgásba forgó pénzekben. Osztrákok pl 3-4.osztályban 4-5ezer Eurós fizetést adnak a játékosoknak (melyben az állam keze is benne van azért:)
Ezmellett komoly edzöközponokat és stadionokat építenek (másod és harmad osztályban olyan létesítményeik vannak mint ithon ez elit 6 csapatunknak..) És legotóbb 1-5 re kaptak ki a Spnyoloktól ..... ez azért othon még tölük is sok:)
A magyar focira igény van? Kinek? Erre a színvonalra, a trágár bunkó szurkolókra meg a bundákra? Egy új stadion nem fog ezen változtatni, főleg nem pusztaröcsöge határában, a zöld mezőn. Nyomorák orbán, ezért kell eltűntetni a hatalomból ezt a majmot. Olyan szinten vezeti az államot, mint az edzőnk a válogatottat.
Amatőr válogatott ingyen biztosítaná ugyan ezt a színvonalat, őket legalább megdícsérnénk itthon egy ilyen meccs után. Én ezen a meccsen ismerve a színvonalat, öngólra számítottam magunktól, de Ricsike megmozdulása rögtön a Himnusz után felért egy öngóllal. Más dolgozik a pénzéért, ezek meg leégetik Magyarországot 5x annyiért. Az én adómból ezeknek egy fillért se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!