Mi a véleményed a magyar fociról? és az új stadionok építéséről?
20 év késében vannak a stadionépítések.
Fel akarunk zárkózni Európához, de némelyik stadion szégyen ahogy kinéz... A felcsúti az egyetlen ami pénzkidobás.
A biszem b...om csapatok meg elbújhatnak a mennyei bajnokság mögött :)
A magyar foci szar, és szerintem a stadionépítés is hülyeség. Egyrészt rengeteg pénzt áldoznak rá, miközben az egyetemeken szénszünet van télen, a tanároknak csökkentik a bérét, erdélyi egyetemistáknak adják oda a pénzt, míg a magyar fizessen az oktatásért, ha épp olyan szakra jelentkezett felsőoktatásba, amit nem, vagy csak minimálisan támogat az állam.
Debreceni vagyok, itt épül a Nagyerdei stadion. Minek? A LOKInak? A LOKInak vannak klímás buszai, nem hinném, hogy olyan kényelmetlen lenne a csapatnak a luxusbusszal felutazni BP-re meccsre vagy akármi.
Egy Felcsút nevű kis takonyfaluba stadiont rakni? Minek?
A magyar foci jó volt valamikor. Most már szar. És lehet erőlködni, hogy jobb legyen, de ahhoz nem gondolnám, hogy egyből stadionok építésével kellene kezdeni, hanem mondjuk normális edzőket keresni, akik nem csak pofáznak a fociról, de értenek is hozzá, illetve tehetséges focistákat felfedezni. Majd ha az megvan, és halvány csekély esélye van egy király csapat összeválogatásának, majd akkor lehet nekik stadiont építeni.
kedves 3.
Nem írtál, azokról a munkásokról akik a stadionokat építik,
akik nem a munkanélküli segélyt várják, ha nem el tudják tartani a családjukat.
Azokkal mi van?
A stadionépítés már nagyon kellett, de azt sajnálom, hogy nem a Puskás Ferenc Stadionnal kezdték a rekonstrukciót. Ezek az összeomlás ellen szalaggal körbetekert betontömbök enyhén szólva nem európai jellegűek (csak hátulról láthatóak). És már megint ott tartunk, hogy még tervek sincsenek.
Azt sem értem, miért pont az üllői úttal kellett kezdeni a rekonstrukciót. Nem vagyok érintett érzelmileg sem pro, sem kontra, de valljuk be, nem az Albert-stadion (és nem is a győri) volt a leginkább elmaradott pálya Magyarországon. Debrecenre, Pécsre, Szombathelyre sokkal inkább ráférne a korszerűsítés. Az üllőin rövid távon legfeljebb a gyepet cseréltem volna ki.
A magyar foci általánosságban lassú fejlődést mutat, elsősorban válogatott szinten jelenleg, talán a bajnokság színvonala is emelkedik a sok (jobb minőséget képviselő) légiós miatt, és végre egyre több fiatal magyar tehetséget lehet látni hétről-hétre jól játszani. A válogatott az előzetesen halálcsoportnak tartott hatosban ki-ki meccset vív a második helyért, ez önmagában siker az előző évtizedekbeli állandó negyedik helyhez képest, de van hova fejlődni. Jobban örülnék, ha egyes játékosok (Koman, Pintér, Korcsmár, stb.) végre hétről-hétre játszhatnának a klubjukban, és nem állandóan a csapatkeresésről és a padozásról kapnánk híreket felőlük.
Az 1986-os mexikói 6:0 óta számomra értelmezhetetlen az a kifejezés, hogy magyar foci.
Ha kicsit megerőltetem magam, eszembe jut még két szó: dilettantizmus, bunda. Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!