Ma lesz az első meccsem, hogy nyugtassam meg magam?
Figyelt kérdés
Azt mondta az edző,hogy nem biztos,hogy fogok játszani,de valószínűleg berak.. Én nagyon izgulok,mert félek,hogy elrontok egy helyzetet.. Hogy nyugtassam meg magam?2013. aug. 28. 09:30
1/3 Dávkapcs válasza:
Testedzéssel...én mindig megnyugszok tőle. :)
2/3 anonim válasza:
Ne izgulj, próbálj optimista lenni.. én is voltam már ilyen helyzetben és amikor szorongva mentem pályára akkor hibáztam (kézilabda) .. Tehát ne izgulj hanem legyél magabiztos..
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajnos nem játszhatunk 2-en a meccseken,mert új szabály van,és aszerint még fiatalok vagyunk,de áprilisban már játszhatok :'(
2013. aug. 28. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!