Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen cipőt ajánlotok?

Milyen cipőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el füves pályán,csapatnál játszani. Már régebben is játszottam,szóval annyira új nem vagyok.Főleg középpályán,széleken lennék.Milyen cipőt vegyek? Sajnos,anyagilag most nem vagyok olyan jó,de ha kell akkor áldozok egy cipőért.(Régóta tetszenek a Nike Mercurial-ok.)

Ja,és lány vagyok.Előre is köszi a válaszokat!:)

2013. aug. 26. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Végül is mindegy, hogy milyen cipőt veszel mert úgysem abban van a tehetséged (nekem például csak egy egyszerű Adidas cipőm van amit 11000 Ft-ért vettem). Tehát az a lényeg, hogy amelyik cipő tetszik azt vedd meg! De végül is a támadók szeretik a Vapor cipőket és még amilyen Messinek van!

Remélem segítettem! :)

2013. aug. 26. 21:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,segítettél köszönöm! Végül is vettem egy cipőt.Tök egyszerű,és most csak ilyenre futotta + most volt félárazva is.Arra jó,hogy egy darabig ebbe rúgjam a bőrt,aztán meg majd veszek magamnak Mercurialt.;D
2013. aug. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!