Még lehetek focista vagy freestyle focista?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és mindenem a foci. Zalabaksán lakok Zala megyében Szlovéniától nem messze. Eddig nem fociztam csapatban csak hobbi szinten kb. 7 éve. Nagyon jól futok, és cselezek is. A Freestyle foci is érdekel, és azt is már 1 éve űzöm. Csak az a helyzet, hogy most már nem tudok foci suliba menni, mert már 10-edikes leszek informatika szakon. Lehetek még focista vagy freestyle focista, vagy végleg elfelejethetem?? :/2013. aug. 23. 20:44
1/2 anonim válasza:
Akkora sztár sajnos szinte lehetetlen, hogy legyél. Nem csak most, ha 5 éves korod óta fociznál akkor is nehéz. Kisebb focista lehetsz, de ahhoz most kell lépj csapatba, ha nem is fradi vagy ute de a környéken. Egy-két évig edzel és ha azt mondják meg érzed hogy jól megy akkor jelentkezz nagyobb csapatba. Ha felvettek, akkor tartsd az iramot, de ha jól számolok, itt már lehet 20 felett leszel. Freestyle-rol nem tudok semmit. :(
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. aug. 23. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!