A Schalke minek vette meg Szalai Ádámot? Milyen jövőt jósoltok neki?
Kitűnően játszott a felkészülés során, a bajnokságban a legelső meccsén gólt rúgott, amivel pontot mentett csapatának (ez az egyetlen pontja a csapatnak). És itt lenne a nagy lehetőség a magyar támadónak, hiszen megsérült Huntelaar, így első számú csatárrá lépett elő...., de nem, most a hírek szerint jön Podolski. Kérdem én:
Minek igazolták akkor Ádámot? Ha a holland felépül, és jön Podolski is, akkor ők valószínűsíthető, hogy Szalai előtt lesznek, vagy nem? Ádám így is amolyan csere volt a holland mögött, és most? Remélem nem jön össze ez az átigazolás, és Ádám bizonyíthat, mert remek csatár, csak időt kell neki adni. Most hétvégén, vagy a PAOK ellen gólt kéne lőnie, hogy azért megmutassa, hogy mire képes...
Vélemények?

Tokeletesen egyetertek. Ha Podolski tenyleg jon es Huntelaar is felepul, azzal nem csak a csapataban lehetnek gondjai Szalainak, hanem a valogatottban is, hisz melyik focistanak tesz jot ha csak masodik(vagy harmadik) a csapataban. Jo, nyilvan nem ugyanaz jatszani egy vlaghiru csapatban harmadik csatarkent, mint egy noname egyesuletnel elsoszamukent, de azert megis....
Jo pelda erre Mario Gomez is, o ugyanigy jart a Bayernnel, de szerintem o akkor is csak masodik lett volna Mandzukic mogott, ha nem serul meg...

1. Tuti nem megy Podolski, innentől értelmetlen a kérdés.
"Ádám így is amolyan csere volt a holland mögött, és most?"
Hogy lett volna csere mikor most ment oda? Huntelar meg már inkább kifele megy. Ádám sem lőhet minden meccset gólt, a holland se teszi azt. Gólpasszt adott a PAOK ellen, vagyis ha nincs Ádám akkor a németek kikaptak volna.
Egyetértek mindkettőtökkel, az első válaszolóval maximálisan.
Kedves második hozzászóló:
Egyetértek, mindig nem lehet gólt lőni, most i gólpaszt adott, a Hamburg ellen góét lőtt, a felkészülési meccseken parádézott, szóval nincs vita köztünk. Viszont a Schalke-nél, Huntelaar valamelyest az első számú csatár, a sérüléséig, mindig ő kezdett, Ádám csere volt. Most itt lenne neki a nagy lehetőség, mert a holland kidőltével, most tényleg első számú csatár lett, és most kell megmutatnia, h mire képes, persze ehhez több labdát kéne kapnia. Ezért is jó lenne, ha semmilyen csatár nem jönne...

Mondjuk szerintem ez egy csomo orszagban problema ill. hulyeseg, pl. nalunk is. Ha a Fradi annyira bizik Bodeben, akkor minek igazolta le Tuijp-ot? Ok, hogy holland golkiraly, meg mittudomen, de maig nem ertem, hogy egy MAGYAR csapat miert nem fekteti arra IS(ismetlem IS) a hangsulyt, hogy rendesen kineveljek a magyar focistakat...mert ismetelten arra tudok utalni, hogyha valaki a csapatatol nem kapja meg a MAXIMALIS bizalmat, az a valogatottban sem tud 100%-os teljesitmenyt nyujtani....es ez Magyarorszagon magyar csapatban magyar focistaval szemben szerintem eleg gaz...bocsanat, hogy eltertem az eredeti kerdestol, csak peldalozni akartam, hogy nalunk is hasonlo a helyzet.
Nyugodtan le lehet pontozni, laikuskent irtam le a sajat velemenyemet.

Szerintem nagyon akar bizonyitani, ez a PAOK ellen is latszodott, es mondjuk meg is ertem, ebben a helyzetben ki nem akarna? Van benne lehetoseg, igeretes jovoje lehet a csapatban + ha rendesen kineveli a Schalke, akkor a kovetkezo allomas akar egy nevesebb nemet csapat is lehet. (Mondom ezt ugy, hogy egyebkent egyaltalan nem szimpatikus)
Podolski pedig a kozeljovoben biztos, hogy nem fog jonni, plane most, hogy megserult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!