19 Évesen el lehet kezdeni focizni komoly szinten?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 16:45
1/5 anonim válasza:
Nem valószínű a a "klasszisok" ilyenkor már fel vannak általában fedezve és már jóval előbb idegen légiósok lesznek lásd a magyarok közül: Rudolf... de ott van a portugál Ronaldi is.. a magyar bajnokságban a másod osztály azért megcsíphető az első osztály az már neccesebb...
2/5 A kérdező kommentje:
énsem gondoltam azért egyből ilyenre. :) tehát akkor amatőr szinten megyeibe el lehet kezdeni? és mit kell csinálnom? mert Újpesti vagyok gondolom nem állíthatok csak úgy oda
2013. aug. 23. 12:30
3/5 anonim válasza:
Ott bármikor elkezdheted ha kellesz a csapatba, ahhoz már késő hogy profi legyél de a magad szórakoztatására bármikor csinálhatod, és az a lényeg nem? :D Szerintem az.
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok!
1. Megye III-ben szinte bárki lehet, komolyan alap futball tudás szükségeltetik de amúgy megye II meg megye III nem egy nagy bajnokság ahová nagyon kéne tudni.
2. Azért profinak lenni sem késő hiszen az NB II-ben is vannak profi klubok de szerintem ennek az összevonásnak hála már NB III-ban is..
5/5 A kérdező kommentje:
persze magam szórakoztatására :D meg hogy sportoljak is valamit. köszönöm szépen. :)
2013. aug. 25. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!