Egyesületben futballozok, és a meccs első 20 percében már nagyon kifáradok, alig kapok levegőt, pedig 2 éve csinálom és 1 éve kezdett elő jönni. Mivel tudnám ezt kiküszöbölni? Tehát mivel tudnám növelni a állóképességem?
Figyelt kérdés
Ventolin-t szoktam szedni, de ilyenkor már nem ér semmit se. Nem cigizek nem iszok, viszont 183 cm és 63 kg vagyok, tehát alig eszek rendes főt ételt. és az alkatom is vékony.2013. aug. 13. 22:00
1/4 anonim válasza:
Terheléses vizsgálatok, rendesen beállított asztma és sportdietetikus. Tudjuk ezt befolyásolni étrenddel is, ahogyan erről a Teljesítményfokozó sporttáplálkozás kötet 6.4.11 Az asthma bronchiale tüneteinek enyhítése étrendi úton
6.4.12 Az asthma kezelése epigenetikai útvonalakon
fejezeteiben is írunk.
3/4 anonim válasza:
A vérképet alapból megnézzük, a többi lelettel együtt. Nem közvetlenül itt kell megoldást találni, ha az ember élsportoló.
4/4 Szergej55 válasza:
Én sajnos nem tudom, pontosan mi lehet a gond, de az étkezésre figyelj oda, rendesen egyél, különben energiád sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!