Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a 2013/2014...

Szerintetek a 2013/2014 Bajnokok Ligáját ki fogja megnyerni? és miért? (értelmes hozzászólásokat kérek )

Figyelt kérdés
Én Real Madrid drukker vagyok így nekik szurkolók.Szerintem a mostani csapatot sikerül úgy összerakni Ancelottinak hogy ütőképes legyen akkor komoly ellenfél lehet bárkinek is,főleg ha még Gareth Balet is sikerül megszerezni.

2013. aug. 4. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Angoloknál a két manchesteri kezd elszálni, viszont a Chelsea ott lehet. Franciáknál csak a PSG jöhet szóba de még nem fogták fel, hogy pénzköltéssel csak nem lehet BL-t nyerni. Olaszokban fikarcnyi esélyt sem látok, portugáloknál Benfica és a Porto odafogja magát tenni, de majd talán jövőre. Spanyoloknál Barca-Real: új edzők, és mind a két csapat úgy szokott nekivágni, hogy ők a legnagyobbak, csak a másikat kell elverni, és ez rossz hozáállás.

Így hát maradnak a németek, Leverkusen, Schalke, és főleg a Dortmund és a Bayern. (De ez csak egy vélemény).

2013. aug. 9. 19:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Az erősebb német csapatoknál mint pl.Bayern,Dortmund,Leverkusen mind támadó focit játszanak,vagyis nem igazán szeretnek beállni védekezni és ez lehet a vesztük mert egy kontrázó csapat egyből letámadja őket.Kiváncsi leszek hogy Guardiola milyen játékstílust agyalt ki a Bayernél :DDDD

Real Madridnál hát....nagy szurkoló vagyok ,de ez a Bale ügy már nevetséges.Mostani ára 125 millió euro, ennyiért konkrét klasszis középpályát lehetnek összeállítani de mind1....Szerintem Kondogbia-t kéne megvenni a Sevillaból vagy Rakitic esetleg még Sahint :)

Barcelona...ami most nagy gond lehet a Neymar....Miért is??? Mert ha nem találja meg a helyét úgy mint anno Ibrahimovic akkor hamar megválhatnak töle. 2.gond meg az edző ,szerintem ez az új edző nem oda való a barcába

2013. aug. 9. 22:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Azt ne mond hogy a bayern nem áll be védekezni a barca ellen még ribery is sprintelt hátra pedig elől szélső... Az téves,hogy csak a PSG jöhet szóba franciáknál A Monaco is fog meglepetést okozni. Tata Martino pedig jó edző de most én is mondhatnám hogy Ancelotti se való a Madridba....
2013. aug. 10. 10:44
 14/23 anonim ***** válasza:
A Monaco mégis hogyan jöhetne szóba a franciáknál? :O
2013. aug. 10. 12:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Őmm talán úgy hogy a Monaco Francia csapat és nem is olyan rossz?!
2013. aug. 10. 12:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Öööö lehet annyi velük a probléma, hogy most jöttek át másodosztályból és nem indulhatnak még ez évben a BL-ben ööööööööööö ja igen ....

Na mind1 amúgy sok esélyes van Chelsea,Real,Barca,Bayer,Juve,Dortmun,Manu,PSG ez még kiderül.

2013. aug. 10. 16:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Barcába Neymar a felkészülési meccseken már rúgott 2 gólt,és nyilatkoztak sokan,hogy jól kijönnek egymással :)
2013. aug. 10. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor én kérek elnézést ezt nem tudtam.
2013. aug. 11. 10:33
 19/23 anonim válasza:
Ezt nagyon nehéz meg jósolni. 2 éve ki gondolta volna a nyolcaddöntöknél hogy a Chelsea fog nyerni? Szerintem aki a legjobb 4 közé bejut onnan akárki meg nyerheti. A Bayern sajnos nem fogja Guardiolaval azt a focit hozni amit tavaly. Az én tippjeim: Barca,Real,Dortmund,Chelsea. Majd meglátjuk. A Real-hoz nem kell Bale. Ancelotti azt nyilatkozta "Nem szerepel a terveim gözt Gareth játéka arra a posztra van 2 jó jázékos"
2013. aug. 16. 18:08
 20/23 anonim válasza:

City is esélyes, mert sok pénze van, mellesleg olyan edzője van, aki kis spanyol csapatokat BL negyeddöntőig vitt. Példa rá: Villarreal, tavaly a Malaga...

PSG-re nem sok esélyt látok, viszont benne van hogy német-spanyol döntő lesz. Nem lehet megmondani hogy ki lesz a döntős.

Egyébként még az Arsenal is esélyes. :)

2013. okt. 5. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!