Szerintetek a 2013/2014 Bajnokok Ligáját ki fogja megnyerni? és miért? (értelmes hozzászólásokat kérek )
Angoloknál a két manchesteri kezd elszálni, viszont a Chelsea ott lehet. Franciáknál csak a PSG jöhet szóba de még nem fogták fel, hogy pénzköltéssel csak nem lehet BL-t nyerni. Olaszokban fikarcnyi esélyt sem látok, portugáloknál Benfica és a Porto odafogja magát tenni, de majd talán jövőre. Spanyoloknál Barca-Real: új edzők, és mind a két csapat úgy szokott nekivágni, hogy ők a legnagyobbak, csak a másikat kell elverni, és ez rossz hozáállás.
Így hát maradnak a németek, Leverkusen, Schalke, és főleg a Dortmund és a Bayern. (De ez csak egy vélemény).
Az erősebb német csapatoknál mint pl.Bayern,Dortmund,Leverkusen mind támadó focit játszanak,vagyis nem igazán szeretnek beállni védekezni és ez lehet a vesztük mert egy kontrázó csapat egyből letámadja őket.Kiváncsi leszek hogy Guardiola milyen játékstílust agyalt ki a Bayernél :DDDD
Real Madridnál hát....nagy szurkoló vagyok ,de ez a Bale ügy már nevetséges.Mostani ára 125 millió euro, ennyiért konkrét klasszis középpályát lehetnek összeállítani de mind1....Szerintem Kondogbia-t kéne megvenni a Sevillaból vagy Rakitic esetleg még Sahint :)
Barcelona...ami most nagy gond lehet a Neymar....Miért is??? Mert ha nem találja meg a helyét úgy mint anno Ibrahimovic akkor hamar megválhatnak töle. 2.gond meg az edző ,szerintem ez az új edző nem oda való a barcába
Öööö lehet annyi velük a probléma, hogy most jöttek át másodosztályból és nem indulhatnak még ez évben a BL-ben ööööööööööö ja igen ....
Na mind1 amúgy sok esélyes van Chelsea,Real,Barca,Bayer,Juve,Dortmun,Manu,PSG ez még kiderül.
City is esélyes, mert sok pénze van, mellesleg olyan edzője van, aki kis spanyol csapatokat BL negyeddöntőig vitt. Példa rá: Villarreal, tavaly a Malaga...
PSG-re nem sok esélyt látok, viszont benne van hogy német-spanyol döntő lesz. Nem lehet megmondani hogy ki lesz a döntős.
Egyébként még az Arsenal is esélyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!