Miért utálja Nyíregyházát a Diósgyőri és a Debreceni foci szurkoló tábor is?
Figyelt kérdés
Oké, semmit nem értek a focihoz, de most pl.: engem miért kell utálni? csak azért mert nyíregyi vagyok? Vagy csak a csapatunkat utálják? Előre is köszi2013. júl. 25. 19:20
1/9 anonim válasza:
Annyit azért nem árt tudnod a fociból, hogy az ilyen magát keménymagnak nevező szurkolói csoport általában nem agysebészekből áll. Így már gondolom érthetőbb az ellenségeskedés.
2/9 A kérdező kommentje:
ez igaz, csak azt hittem, van valami konkrét oka is! Köszi a választ!
2013. júl. 25. 19:41
3/9 anonim válasza:
És azért mert közel vannak egymáshoz, egyébként a debreceniek sokat köszönhetnek a nyíregyházaiaknak, csak ez még nekik nem jutott el.
4/9 anonim válasza:
Mert tökéletesebbnek hiszik magukat,pedig 2 putri tajtékos összerakott ci.gánycsapat,mondom ezt úgy,hogy nem is nyíregyházi vagyok,és nem is Szpari fan.Mondjuk 50 km-re lakok Nyíregytől,de na.
5/9 anonim válasza:
Emberi mivoltunk kezdete óta hordákba, bandáka, pártokba, szurkolói táborokba tömörülve kollektíve utáljuk egymást. Miért pont a fent soroltak képeznének kivételt?
6/9 anonim válasza:
és a diósgyőr áruld már el, miért putri tajtékos összerakott ci.gánycsapat ?:)
8/9 anonim válasza:
Á semmi csak nálatok is fele egy bantu c.igány,meg spanyol ötödosztályból igazolt senki,jó sok magyar van nálatok is..Azt viszont el kell ismerni,hogy jól szurkoltok.
9/9 anonim válasza:
Na és a kérdésben is a szurkolókról van szó. Márpedig abba egy ' néger bantu vagy akár cigány' sincs. Hisz ha ennyire okos vagy,akkor nyílván ezt is tudnod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!