Lehetséges az ilyen? Mennyi esélyem van rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval a kérdésem:
17éves vagyok általános óta fociztam egész általánosban végig középiskolában meg tesiórán meg mikor tudtunk a srácokkal szóval állóképességem megvan teknikám is a 90perct simán végigfutom
Most elköltöztem és bekerültem 1 kis falusi csapatba aminek a nagy csapata NB III.as
Szerintetek mennyi esélye van hogy elkerülök 1 másik nagyobb csapatba gondolok én Fradi,ETO,Honvéd stb..
2013. júl. 18. 10:49
1/3 anonim válasza:
Esély az van rá de mondjuk én nem láttam még olyat, hogy ezek a csapatok NB III.-ből igazoltak volna általában:
Fradi: Hollandok
ETO: Brazilok
Honvéd: Olaszok
Videoton: Spanyolok
szóval NB.III-ból nem sok de ha NB II.be jutnál valahogy ott már lenne esélyed.
2/3 anonim válasza:
Bocsi:
DVTK: Spanyolok
Videoton: Portugálok :D
3/3 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen.Ha nagyon elszánt vagy sikerülhet.Rengeteg gyakorlással,alázattal,szorgalommal képes lehetsz rá.Ha jól játszol bármikor felfedezhet egyx edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!