Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Állóképességbe valaki segítene?

Állóképességbe valaki segítene?

Figyelt kérdés
Mot szeretném kicsit fejleszteni a foci szezon előtt az állóképességem, csak az a baj, hogy elég gyengusz még. Ha most elkezdek keményen futni, akkor ha felsőtestre is edzek, akkor még jobban javul az állóképességem? Mármint futásba.

2013. júl. 17. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is focizok. Én úgy készülök a szezonra,hogy napi 5km-t futok terepen. Hidd el az első hét után már érezni fogsz változást. Az izomláz egy idő után elmúlik.Csak arra figyelj,hogy ne hagyj ki egy alkalmat sem,csak akkor,ha nagyon fontos.
2013. júl. 17. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem nagyon függ össze a kettő!

Ha van lehetőséged akkor lábsúllyal futsz néha bele viszel egy kis sprintet..mi is ezt csináljuk edzésen és nagyon hatásos.Edzéseken kívül is szoktam futni és az ilyen féle edzéssel 2 hét alatt 1,5km-rel többet tudok futni!

2013. júl. 17. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!