Nettaaa kérdése:
Mekkora méretű kézilabdát kell vegyek magamnak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nem tudom mekkora méretű labda lenne nekem a legmegfelelőbb!2013. júl. 12. 07:53
1/5 anonim válasza:
Ez tenyérméret kérdése.Én 12 vagyok az 1es labda az tökéletes nekem a 2es a kezembe megy de azzal nem lövök olyan pontosan.Szerintem neked egy 2es jó de ha bemész egy sport boltba és a kézilabdákat a kezedbe veszet akkor megtudod neked melyik a jó.
2/5 anonim válasza:
attól függ, hogy fiú vagy lány vagy e..a férfi csapatoknál ebben a korban már 3as labdával játszanak, nőknél 2es..:D
3/5 anonim válasza:
Nem tenyérméret kérdése. :) Egy kicsit pontosítanék a dolgon. A szabályok megszabják, hogy hány éves kortól milyen labdát kell használni. Idézem a szabálykönyvet. :)
"Az egyes kategóriákban a következő kerületű és súlyú labdákat kell használni:
•A férfiak és a 16 éven felüli évjáratúak esetében 5
8-60 cm és 425-475 g(IHF 3-as méret);
•A nők, a 14 éves kor feletti leányok, valamint 12-16 év
közötti fiúk esetében 54-56 cm és 325-375 g (IHF 2-es méret);
•A 8-14 év közötti leányok és 8-12 év közötti fiúk e
setében 50-52 cm és 290-330 g (IHF 1-es méret)."
4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és szerintem is akkor 2-es lesz a jó méret :) Köszi a válaszokat! :))
2013. júl. 23. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!