Szerintetek milyen focicipőt vegyek? Nike vagy Adidas?
Kintre kellene, betonra,kispályás focira. Eddig volt már mindkettő fajta, volt Adidas f50-em, most jelenleg egy nike ctr360 iii-at koptatok.
Az Adidast 9 hónapig használtam, teljesen jó volt,azért kellett leváltanom,mert már nagyon szorított,kicsi volt a lábamra.
Viszont a Nike-ot 7 hónapja használom, és úgy látszik hogy nem birja annyira a strapát.Két helyt már el is szakadt,meg kell ragasztanom pillanatragasztóval, és a felső borítása is már kezd lekopni (alatta valami szivacs szerűség van).
Ezek közül gondolkodok:
1. Nike Mercurial Vortex [link]
2. Nike CTR 360 [link]
3. Adidas Predito LZ [link]
Igazából a 2. van nekem, csak annyi hogy nem ebben a színkombinációban,mivel az enyém sárga.
Szóval marad az 1. és a 3.
Az 1. 12.500 ft, a 3. pedig 11.500 ft.
Az elsőnek más az alja,asszem TURF-nak hívják(olyan volt az előző Adidas-om, és az jobban bevállt kintre mint a sima indoor)-os.
Szerintetek melyiket vegyem?
Illetve kintre Turf ( [link] vagy Indoor( [link]
Persze a neve is mondja, hogy Indoor, de mégis az ment előbb szét... Vagy lehet nem azon múlt.
Ez salak cipő, salakos pályára való.
A betonon csúszik legalábbis nekem csúszott, úgyhogy inkább teremcipőt, a márka meg mindegy.
Mivel középhátvéd vagyok, számít valamennyire a cipő? mert általában pl a mercurial szélők,gyors csatárok szokták hordani...
Hátvédeken általában nike ctr360,adidas predator,nike t90-et szoktam látni..
Számít ez valamit?
Igen! Számít, hogy mijen a cipőd a nike.com on láttam, hogy a ctr360 azzal cselezni lehet jól mercurialok nagyon könnyüek ezért sprintre vannak tervezve a hypervenom ra azt irták, hogy jó erőseket lehet vele lőni.
És ctr360-am (liberetto) nekem is volt és nagyon jól birta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!