Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek milyen focicipőt...

Szerintetek milyen focicipőt vegyek? Nike vagy Adidas?

Figyelt kérdés

Kintre kellene, betonra,kispályás focira. Eddig volt már mindkettő fajta, volt Adidas f50-em, most jelenleg egy nike ctr360 iii-at koptatok.

Az Adidast 9 hónapig használtam, teljesen jó volt,azért kellett leváltanom,mert már nagyon szorított,kicsi volt a lábamra.

Viszont a Nike-ot 7 hónapja használom, és úgy látszik hogy nem birja annyira a strapát.Két helyt már el is szakadt,meg kell ragasztanom pillanatragasztóval, és a felső borítása is már kezd lekopni (alatta valami szivacs szerűség van).

Ezek közül gondolkodok:

1. Nike Mercurial Vortex [link]

2. Nike CTR 360 [link]

3. Adidas Predito LZ [link]

Igazából a 2. van nekem, csak annyi hogy nem ebben a színkombinációban,mivel az enyém sárga.

Szóval marad az 1. és a 3.

Az 1. 12.500 ft, a 3. pedig 11.500 ft.

Az elsőnek más az alja,asszem TURF-nak hívják(olyan volt az előző Adidas-om, és az jobban bevállt kintre mint a sima indoor)-os.

Szerintetek melyiket vegyem?

Illetve kintre Turf ( [link] vagy Indoor( [link]

Persze a neve is mondja, hogy Indoor, de mégis az ment előbb szét... Vagy lehet nem azon múlt.

2013. júl. 8. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez salak cipő, salakos pályára való.

[link]

A betonon csúszik legalábbis nekem csúszott, úgyhogy inkább teremcipőt, a márka meg mindegy.

2013. júl. 8. 23:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Mivel középhátvéd vagyok, számít valamennyire a cipő? mert általában pl a mercurial szélők,gyors csatárok szokták hordani...

Hátvédeken általában nike ctr360,adidas predator,nike t90-et szoktam látni..

Számít ez valamit?

2013. júl. 8. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A cipő kb 0.5% ot számít... A lényeg ne szorítson de ne is legyen nagy , kényelmes legyen.
2013. júl. 9. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Amúgy ez a Mercurial nekem kicsit olyan vékony,gyenge anyagnak tűnik.. Szeirintem szétmenne. Olyan selyemcipő féleség...

Szóval szerintem vagy a predator( [link] vagy nike t90( [link] lesz.

Szerintetek ez a 2 közül melyik?

2013. júl. 9. 11:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat , a predator linkje nem jó.

[link]

2013. júl. 9. 11:54
 6/8 Robeszka5 válasza:
Nike T90
2013. júl. 28. 15:33
 7/8 Ice FruiT válasza:
Hogyha még látod ezt akkor én szerintem vegyél még egy Nike CTR360 libretto3 fg-t mert az nagyon jó és sokáig birja én ezt birom ajánlani de én nem kispályán játszok hanem rendes nagyon és füvesen szerintem ez nagyon jó cipő mivel nagyon jól lehet megtekerni vele a labdát én ezt birom ajánlani!
2013. aug. 30. 18:05
 8/8 anonim válasza:

Igen! Számít, hogy mijen a cipőd a nike.com on láttam, hogy a ctr360 azzal cselezni lehet jól mercurialok nagyon könnyüek ezért sprintre vannak tervezve a hypervenom ra azt irták, hogy jó erőseket lehet vele lőni.

És ctr360-am (liberetto) nekem is volt és nagyon jól birta!

2014. ápr. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!