Szerintetek ki nyeri a 2013-as aranylabdát?
4:
2010ben vagy tavaly mire kapta meg? Mégis az adócsalóé lett. Majd a gála előtt megint utal lovét a fifának meg belerugdossa a közönségbe a labdákat és meg is lesz neki az 5.
A 7up pedig lényegtelen...
Utolsó vagyok, szerintem meg az a baj, hogy össze van "keverve" az aranylabda és az aranycipő. Az aranylabdát a legjobban teljesítő játékosnak kéne adni, de folyton a legtöbb gólt lövőnek adják, így esélye sincs egy fantasztikus védőnek, vagy középpályásnak.
Nem akarok egyáltalán Messi ellen beszélni, de például 2010-ben, mikor Sneijder vezetésével triplázott az Inter, a válogatottal pedig VB döntőig menetelt, akkor is Messi kapta pedig ő "csak" egy Spanyol bajnokságot nyert (amiben csak a Real az ellenfél), és gólkirály lett.
Idén (szerintem ezzel te is egyet értesz) egy Bayern játékosnak kellene nyernie, de én még Jupp év edzője címében sem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!