Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A spanyolok ennyire sz@rtak a...

A spanyolok ennyire sz@rtak a Konföderációs kupára, vagy tényleg reális a brazil győzelem?

Figyelt kérdés
Végignéztem a meccset, eléggé látszódott, hogy nagyon nem koncentrálnak (Neymar góljánál), de ez a fáradságnak tudható be vagy azt gondolták, ez is csak egy sörmeccs lesz vagy rosszabb esetben tizenegyesekkel nyernek?
2013. júl. 1. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

le is sz*rták, fáradtak is voltak. 2009-ben is batytak az alkotmányra, mégis nyertek utána.

Ennek ellenére el kell ismerni, hogy sehol sincsenek most egy német válogatotthoz képest pl.

A spanyol tiki-takának megtalálták az ellenszerét, egy korszak lezárult.

A spanyol válogatott most kb. épphogy benne van a top 5-ben, szerintem.

2013. júl. 1. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló, az azért túlzás, hogy alig vannak benne a top5ben.. Mondj a spanyoloknál 4 egyértelműen(!) jobb válogatottat! Ennek ellenére szerintem sem fogják a VB címet megvédeni, de azért temetni még nem kell őket. Fognak ők jobban játszani jövőre.

A válasz többi részére +1. Jelenleg ilyen rossz formában vannak, a fáradtság is benne lehet (mind mentális mind fizikális).

2013. júl. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!