Mi ez a konföderációs kupa meg minek adja a tv?
Nem értem hogy a köztv az adófizetők pénzét miért ilyen marhaságokra szórja el mint ez a konföderációs kupa?
Életemben nem hallottam még róla és nem is hiszem hogy akkora igény lett volna rá hogy százmilliókat elszórjanak a közvetítési jogra. Adják az EB-t, VB-t, NB1-et, NB2-t most meg ezt a nevenincs sz@rságot is?
azért mert te nem hallottál róla az a te szegénységed....
nb1 nb2 vicc ezt nem is értem minek írtad...
olvasd el minden kérdésedre választ kapsz
Oks tehát néhány sokadvonalbeli tétnélküli edzőmeccs. Azt aztán feltétlenül le kell adni mert itthon az átlag magyar nem tud meglenni anélkül hogy ezt az okádékot ne látná.
Az nb1-2-t csak azért írtam mert azt is adják meg lassan mindent amiben a fogalmatlan barbifiúk a bőrbogyeszt kergetik.
Csak az ilyen tesztversenyeket nem szokták adni mert a kutyát nem érdekli. Nem értem mi változott annyira nem tudják már mire költeni az adónkat hogy ilyen sz@rségokra szórják el? Nagyszerű! Akkor lehetne csökkenteni az adókat mondjuk ;)
Ennyit arról, hogy a kutyát nem érdekli. Igaza van az előttem válaszolónak inkább nézz szappanoperát, az való a primitív embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!