Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi ez a konföderációs kupa...

Mi ez a konföderációs kupa meg minek adja a tv?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy a köztv az adófizetők pénzét miért ilyen marhaságokra szórja el mint ez a konföderációs kupa?

Életemben nem hallottam még róla és nem is hiszem hogy akkora igény lett volna rá hogy százmilliókat elszórjanak a közvetítési jogra. Adják az EB-t, VB-t, NB1-et, NB2-t most meg ezt a nevenincs sz@rságot is?

2013. jún. 19. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

azért mert te nem hallottál róla az a te szegénységed....

nb1 nb2 vicc ezt nem is értem minek írtad...

olvasd el minden kérdésedre választ kapsz

[link]

2013. jún. 19. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Oks tehát néhány sokadvonalbeli tétnélküli edzőmeccs. Azt aztán feltétlenül le kell adni mert itthon az átlag magyar nem tud meglenni anélkül hogy ezt az okádékot ne látná.

Az nb1-2-t csak azért írtam mert azt is adják meg lassan mindent amiben a fogalmatlan barbifiúk a bőrbogyeszt kergetik.

2013. jún. 19. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
foci eb vb akármilyen olimpia stb előtti évben tesztversenyek tesztesemények vannak...ez is 1 ilyen..
2013. jún. 19. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Csak az ilyen tesztversenyeket nem szokták adni mert a kutyát nem érdekli. Nem értem mi változott annyira nem tudják már mire költeni az adónkat hogy ilyen sz@rségokra szórják el? Nagyszerű! Akkor lehetne csökkenteni az adókat mondjuk ;)

2013. jún. 19. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem nézel sportot..szokták adni ::D :D :D de ez így már 1re viccesebb
2013. jún. 20. 04:39
 6/8 anonim ***** válasza:
azért mert te nem tartasz rá igényt attól még más igen. mert az NB2-es meccseket amúgy többen nézik nem?
2013. jún. 20. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen sokadvonalú te idióta? Hülye vagy mint a s*gg és még te vagy felháborodva, kicsit vicces. Keress valami szappanoperát az való neked, van elég csatorna homi gyerek.
2013. jún. 20. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyit arról, hogy a kutyát nem érdekli. Igaza van az előttem válaszolónak inkább nézz szappanoperát, az való a primitív embereknek.

2013. jún. 20. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!