Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Így lehet belőlem mondjuk egy...

Így lehet belőlem mondjuk egy NB2-es játékos? (foci)

Figyelt kérdés

Ha elmegyek egy NB3-as csapathoz(ami jövőhéten derül ki,hogy lehet-e NB2-es)és ott edzek és majd megpróbálok a nagyba felkerülni,és abban reménykedek,hogy elvisz egy nagyobb csapat.Nem szeretnék én nagy sztár lenni,csak mondjuk NB2-ben megélni a fociból.Szerintetek megoldható lenne?

(Megjegyzem,az NB3 egyik legjobb csapatáról van szó,most is taroltak végig úgy lettek bajnokok,és ha jövőhéten nyernek az osztályozón,akkor NB2-esek.)

2013. jún. 10. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de atlagos nb2-es atlagfocistakent nem fogsz rendesen megelni belole.
2013. jún. 10. 22:57
 2/10 A kérdező kommentje:
100-150 ezerből azért megpróbálnék..
2013. jún. 11. 23:05
 3/10 zoliba' válasza:
fejér megye? :)
2013. jún. 12. 01:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt kérdezed,hogy ott élek-e?

Dehogy is..az ország legkeletibb megyéjében élek :D

2013. jún. 12. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Mivel megszunik a ketcsoportos nb2, ezert kevesebb csapat is lesz, ergo nehezebb lesz bekerulni. S tele lesz a liga sok kioregedett nagynevu nb1es luzerrel, mert a szerb/roman/neger senkikkel, akik szotyiert jatszanak. Nagy alom az a penz amirol Te beszelsz, de nevenincs ifistakent nagyonnagyon messze vagy tole.

Raadasul kesobb ha nem suli mellett focizol, hanem lesz csalad/munka stb, akkor nem is lesz ennyire egyszeru.

/En volt ifivalogatottkent inkabb Ausztria fele vettem iranyt es az 5. ligaban sokkal jobban elvagyok havi 1500€-ert./

2013. jún. 12. 10:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,sajnos ez van.Tudom,hogy nagy álom ezért is tettem fel a kérdést,hogy megtudom-e valósítani,mert akkor megpróbálnék minél többet egyedül is edzeni,de ha edzek meg edzek,és a megye1-be ragadok,annak úgy tökre semmi értelme,időpocsékolás az egész
2013. jún. 12. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez tuti, hogy a Kisvárda. Szurkolok nekik/nektek amúgy. :)

Egyébként, ha bevesznek és valóban annyit kapsz amennyit szeretnél akkor nyugodtan vágj bele. :)

2013. jún. 12. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy idopocsekolas.Focizni, mozogni, edzeni nem penzert kell, hanem mert jo. Ha cserebe meg fizetnek is erte, akkor nagy a boldogsag, de nem ez a lenyeg.
2013. jún. 12. 17:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen a Kisvárda az :)Köszönöm :)
2013. jún. 12. 17:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát jó,hogy nem időpocsékolás,de én ezt nagyon szeretném megvalósítani
2013. jún. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!