Ausztriában próbajáték? (foci)
Figyelt kérdés
Itthon már próbálkoztam, igaz hogy nem sokon múlt hogy nem vettek fel, de még egyszer szeretném megpróbálni, és hallottam hogy Ausztriában több csapatnál is van lehetőség erre. (kérlek minél hamarabb válaszoljatok, eléggé fontos lenne)2013. jún. 9. 14:05
1/2 MrPifta válasza:
ha a kiszemelt csapathoz nem vettek fel, próbálkozz gyengébb csapatnál. Az utolsó osztályban van még hely!
Ausztriában is kell focizni tudni, hogy felvegyenek, ne hidd hogy nem!
2/2 A kérdező kommentje:
Fradi U16-os csapatánál próbálkoztam, de mivel már van egy jó keret, csak cserének lettem volna jó, az edző pedig azt mondta hogy azért senkit nem szeretne leigazolni. Kisebb csapatok? Például? Most MegyeII. ben játszok, és ne érts félre, tudom hogy Ausztriában is kell tudni focizni :)
2013. jún. 11. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!