Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért dőlnek be ennyien a...

Miért dőlnek be ennyien a kamu híreknek?

Figyelt kérdés

Arsenal drukker vagyok és akármelyik csapattal foglalkozó oldalon azt látom, hogy ha valamelyik idióta lap(daily mail, sun, times, mirror) leír egy átigazolási hírt akkor több százan egyből úgy beszélnek mintha 100% lenne. Közbe ezeknél a lapoknál nagyjából a hírek 5% valós.

Ha meg valaki azt írja, hogy tuti kacsa akkor meg neki mennek. Ennél is nevetségesebb mikor noname facebook, twitter oldalakról vesznek át infókat...

Mitől ennyire buták az emberek?

Szánalmas, hogy bedőlnek ezeknek.

2013. jún. 8. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elképesztő!
2013. jún. 8. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

az ilyesmi már elég régen el van terjedve,nem újdonság ez.

pl a tonkin incidens,ahol elvileg a vietnámiak megtámadtak amerikai hajókat.

közben meg nem volt sehol semmi,de volt egy kamu ok megtámadni a csóri vietnámiakat és volt hely kipróbálni a helikoptekereket,meg a sok új hadi fejlesztést.

meg szaddámnak atomja van,meg vírusfegyverei ezért el kell kapni,közben meg sehol semmi.

sima hódító hadjáratok voltak.

vagy amikor a világbank megvette bolívia vízkészletét.

úgy le tiltottak minden hírt róla,hogy a világ szinte nem is tudott róla.

pedig olyan szintre vitték a terrort,hogy ha begyűjtötted az esővizet,akkor elvittek a rendőrök.

ha uralod a médiát,akkor az egész világot leigázhatod és félreinformálhatod.

itthoni példa mondjuk,hogy a jobbikot,vagy bármelyik felszólalását,hírt róla max a hír tv-ben mutatják röviden,amúgy minden másik csatornán le van tiltva.

a focihírek,meg ilyesmik ugyanilyenek csak kicsiben.

sok ember meg ha látja a tv-ben,vagy olvassa valahol,akkor az az igazság nekik.

2013. jún. 8. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom átigazolási hírekre vagy inkább pletykákra gondolsz, azokból van dögivel, egyiket sem szabad elhinni teljesen, mondjuk vannak oldalak, újságok amik hitelesek. Angliában nem tudom melyikek ezek, olasz hírekkel foglalkozom. De csak annak higyj amit a csapat hivatalos oldalán látsz, vagy ha a csapat mezével pózol a játékos :D
2013. jún. 8. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem én vagyok a hülye mert az előző itt terroristázik meg ilyenek, gyorsan el is olvastam még egyszer a kérdést és nem én vagyok a hülye hanem ő :D
2013. jún. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!