Járok kosarazni egy csapathoz. Kb 8 honapja (novembertol). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugy kerültem be a csapatba hogy uncsimmal elmentem edzésre. és megkérdeztem az edzőt ha járhatok e én is. és azt mondta hogy ja. Sokat fejlödtem ez idő alatt. De hogy felkerüljek az elsőőő csapatba. Még kell edzzek. De ugy veszem észre hogy az edzőő nm nagyon bir engem . Mit tegyek? Igy meg feljuthatok a csaptba szerintetek? Am amig neki nem fogtam nagyon nagy focimániás vtam. Most is az vok de már a kosarat is szeretem de nem annyira mint a focit. Ez változtat vmin?2013. jún. 5. 15:54
1/5 anonim válasza:
Ha az edződ utál már szo*hatod .. akar egyszerűen kiba szik veled és nem játszat .. Keress másik csapatot , vagy próbálj meg egyezséget kötni az edzővel .
2/5 A kérdező kommentje:
nem arrol van szó hogy utál...csk van egy kedvence aki a legmagasabb a csapatba...ma is meccsen majdnem végig játszatta a gyereket aki persze nem hallgat rááá és mivel tulsulyos nem is fut ... egyszoval nem csinál semmit...de én aki 2. legmagassab vok...10x anyyit futok mint ő és mégis ő a kedvenc... csapatot nem akarok cserélni mivel ez a város legjobb csapata :D
2013. jún. 5. 21:00
3/5 animefan98 válasza:
Mért hány centi vagy és a másik gyerek mennyi? Amúgy én is most nyár után kezdeni akarom a kosarazést és énis magas vagyok. Egyszerű fejlődj még és dobj sok kosarat. Majd felkerülsz az élre. 8 hónap alatt nem birsz iszonyúan sokat fejlődni. Lehet az a gyerek nagyon jó. Kérdezd meg mástól.
4/5 A kérdező kommentje:
a gyerek az uncsim. ő 192 cm én meg 178 cm vagyok :D és ezért az edzőő többet foglalkozik vele... mivel tulsulyos is.... 12 évesen 90 kilóóó...ezért nem fut ugy...
2013. jún. 5. 21:55
5/5 KnightBalazs válasza:
Azt tehetnél hogy fejlödj tökéletesitsd a dobásod és az a kis idö alatt amin fenn vagy meccsen adj bele mindent védekezz nagyon agressziven az emberedre de nagyon óvatosan is és segits a társaidnak csinálj "help and recover" -t és alegfontosabb gondolkozz nagyon sokat a meccs közben védd a labdát ha hozzád kerül ha további problémáid lennének a kosárral hogy hogy játsz szólj és segitek elég sokat tudok erröl a sportról ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!