Létezik olyan program, amibe ha pl. beleírom 8 meccs kimenetelét (pl,8 db 1,6 odds), akkor az a program segít tippeket adni, vagy megmondja, hogy hány százalék az esélye, hogy bejöjjön a tippmix?
Minél többet játszol meg egy szelvényen, annál inkább hatványozódik az esély, hogy valamelyik miatt kuka lesz az egész.
Amúgy értem a szerencsejáték lényegét, hisz benne van a szóban, de TE nem akarod megérteni, hogy szerencse, mert biztosra szeretnél menni.
Azt javaslom kezdj el játszani, de csak papíron, tét nélkül, saját magadnak. Meglátod, hogy mennyire nem jó ötlet a terved, de legalább pénzt nem veszítesz.
Mi a tervem? :D
Én csak egy program után kerestem. Nem százszázalékos meccsekeet, és ha akarnék se tudnék biztosra menni.
Én is szeretnék -és valószínű, itt mindenki- egy ilyen szoftvert, de azzal a kikötéssel, hogy a bundát is jelezze... Szerintem minden itt segíteni szándékozó nevében mondhatom, nem kellett volna indoklásokkal túlbonyolítanunk a válaszokat, mert úgy látszik nem érted őket, egyszerűen ennyit kellett volna írni, hátha ezt elfogadod:
Nincsen.
Elfogadom.
De értem amiket mondtatok, csak nem értettem velük egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!