Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a jobb kapus?

Ki a jobb kapus?

Figyelt kérdés
Iker Casillas vagy Manuel Neuer?

2013. máj. 27. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Mind a ketten nagyon jók, de szerintem már jobb Neuer.
2013. máj. 27. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Petr Cech!
2013. máj. 27. 17:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt per pillanat nem lehet megmondani. Sajnos Casillas régen nem védett. De szerintem Casillas pár év múlva már Neuer lesz a legjobb hálóőr!:)
2013. máj. 27. 18:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért Neuer pár évvel fiatalabb is mint Casillas .
2013. máj. 27. 18:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért mondtam, hogy már jobb, pár éve még fordítva volt.
2013. máj. 27. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Casillas .

Neuer sem rossz , de messze van még Casillas szinthez , majd 5-8év múlva talán ..

2013. máj. 27. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Casillasnak ez a szezonja borzalmas volt. Megérdemelten padozott.

Neuer jó kapus, de mindig benne van a potyázás. Összességében Casillas a jobb, de Neuer jobb formában volt idén.

2013. máj. 27. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
55%
Casillas klasszisokkal jobb kapus.
2013. máj. 27. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Jelenleg meg Casillas, de ha igy folytatja Neuer akar meg Casillasnal is tobbre viheti. Remelhetoleg a mostani szezonban miutan az a nyominger Mourinho elhuz a Chelseahez Casillas ujbol visszakapja megerdemelt helyet, es bebizonyithatja, h meg legalabb 1-2 evig o lesz a vilag legjobb kapusa. Mondom mindent Barcaskent. Rivalizalas ide vagy oda, de el kell ismernem h kapusokat nezve a Real sokkal jobban all a Barcanal.
2013. máj. 27. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos én Neuer-re szavaznék.

Régen is jó volt ,de most már nem az a bravúr kapus aki átlag közepes teljesítményt hoz és elképesztő bravúrokat mutat be .

Mostmár egész mérkőzés alatt 100%ot hoz és ha kell bravúrokat mutat be, 98 gól és 16 kapott 1 bundesliga szezon alatt elég jó "stat".

Ha megnézzük a bl-t ott is közel hibátlan az hogy ott többet kapott arányban mint Budesligában (Bundeligában 0,23 gól /mecs , BL ben 0,62 /mecs),de az nem az ő hibája ott már extrém játékosok voltak az ellenfelei.

Jópár extrém bravúrt mutatott be,mint pl: Juventus - Bayern München visszavágó. Pirlo a 16-os mögül lőhetett szabadot,és mint tudjuk egy 16os környkéke körüli szabadrúgás Pirlonak Jobb napokon ziccer.

Hibátlanul rúgta,Messi ,Ronaldo,Ibrahimovic,Rooney ... irigyelhetné azt a lövést de Neuer egy világraszóló bravúrral mentett.

Barca,Juve ellen gólt nem kapott ez már szerintem jelent valamit.

2013. máj. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!