Szerintetek Neymar mit fog alkotni a barcában?
Messivel remek párost alkotnak majd! Már én is untam ezt a "Messinek passzolunk és lesz ami lesz" játékot...
Neymar érkezésével szerintem felpezsdül a Barca játéka.
Így már nem mondom, hogy sokkal jobb lesz a csapat, de egyértelműen előre lépés!
Szerintem egyátalán nem fogja bírni , brazíliában lehet pattogott a 30éves karierjüket levezető emberek mellett , de szerintem egy Ramossal vagy Pepével ütközne ott halna meg helyben .
Amúgy meg nincs jó csatár a barcába ? Ott van Villa , Sanchez , Fabregas ... eltörpülnek messi mellet , most majd lessz + 1 ember a cserepadra kb ennyi.
Utolsó, ha igazi Barca drukker lennél (vagy ha egyáltalán Barca drukker vagy), akkor tudnád hogy Villa,Cesc,és Alexis nem jó. Annyi hogy Alexis az utóbbi hónapban kezd normálisan játszani. De Cesc,Villa? Cesc amúgy is középpályás.
Amúgy Nagyon is jó hogy jön ő, és nem cserepadra jön,hanem a 2. számú támadónk lesz, Messivel jó párost fognak alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!