Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Real Madrid miért nem tud...

A Real Madrid miért nem tud méltósággal veszíteni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 00:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert a Barcelona nagyon méltóságteljesen vesztett ugye ?
2013. máj. 18. 00:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy miért kell mindig balhézni? Egyébként meg nem tudom miért kell rögtön a Barcát felhozni. Mert ha ők is ilyen gusztustalanul viselkednének, az mentség lenne a Madrid számára?
2013. máj. 18. 00:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem , azt hittem csak jön trollkodni valami nagyképű barcás . Most erre mit mondjak ? Azt szerintem egyébként ilyen helyzetben bárki sík ideg lenne , 5 kapufa 1 gólvonalról mentés meg 3 nagyobb kapusbravúr , körbelőtték a kaput és 2 helyzetből meg kikapnak . Mou-ra azt tudom mondani hogy eltakarodhat ..

CR pirosa oké mert eltalálta , de nem értem mindenki miért egyből szándékosságot mondja , háttal esett lefelé..

2013. máj. 18. 00:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocs, de a reálos játékosok és edzők (José) valahogy mindig idegesebbek, mint az átlag.
2013. máj. 18. 00:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Pletykák vannak hogy nagy balhé van öltözőn bellül , de pletykák , meglátjuk majd 2hét múlva úgyis megy mou.
2013. máj. 18. 00:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor csodálkoztam volna ha nem rugdosódnak hanem szó nélkül gratulálnak és lenyelik hogy kikaptak. Mondjuk ha összevásárolod a világ legarrogánsabb játékosait + edzőjét akkor borítékolható a hiszti ha nem úgy megy a szekér.
2013. máj. 18. 06:21
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne nagyképű Barcás? Mert igaza van? Én nem vagyok se Barca se Real de még spanyol fan sem de igaza van. Egy tahó csapat a Madrid ami a legtahóbb edzőnek köszönhet Murinhonak. Nem is értem, normális csapatnak nincs rá szüksége, elismerem tud jó csapatot csinálni de azt a csapatot teljesen le is tudja zülleszteni. Milyen érdekes hogy miután beküldték a játékosok nem kicsit lenyugodtak. Ronaldo meg egy igazi alattomos patkány.
2013. máj. 18. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

A fair játékot se ismerik.

Ramos folyamatosan szimulál és reklamál. Pepe egy hentes. A csapat 90%-a folyamatosan reklamál, hisztizik ha nem nekik ítélnek (tök mindegy, hogy jól ítél-e a spori, ők reklamálnak).

Alattomos rugdosnak, ütnek, köpködnek...

Undorító csapat.

2013. máj. 18. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:

"Ronaldo meg egy igazi alattomos patkány."

Jah igen , mondja valami ismeretlen fórumozó magyarországról . Az tény hogy tegnap nagyon elszált az agya , ettől függetlenük a kis barcás sunyi alba , adriano vagy messi sem volt jó multkor sokkal jobb..

2013. máj. 18. 11:16
 10/13 anonim ***** válasza:

És a 2006os vb ügye? A sok szimulálás, műesése? Tegnap is már a hosszabbítás előtt ki kellett volna őt állítani.

Felőlem meg szidhatod a barcikát, marhára nem érdekelnek.

Annyira nem tudjátok már érvekkel védeni a csapatotokat, hogy egyből átcsaptok szitkozódásba, ha valaki rosszat mond a realról. Ez is csak azt bizonyítja, hogy igaza van azoknak akik megkérdőjelezik a real szurkolók épelméjűségét és szimpátiájukat a klub felé. Egy szóval: divatmakik.

2013. máj. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!