A Real Madrid miért nem tud méltósággal veszíteni?
Nem , azt hittem csak jön trollkodni valami nagyképű barcás . Most erre mit mondjak ? Azt szerintem egyébként ilyen helyzetben bárki sík ideg lenne , 5 kapufa 1 gólvonalról mentés meg 3 nagyobb kapusbravúr , körbelőtték a kaput és 2 helyzetből meg kikapnak . Mou-ra azt tudom mondani hogy eltakarodhat ..
CR pirosa oké mert eltalálta , de nem értem mindenki miért egyből szándékosságot mondja , háttal esett lefelé..
A fair játékot se ismerik.
Ramos folyamatosan szimulál és reklamál. Pepe egy hentes. A csapat 90%-a folyamatosan reklamál, hisztizik ha nem nekik ítélnek (tök mindegy, hogy jól ítél-e a spori, ők reklamálnak).
Alattomos rugdosnak, ütnek, köpködnek...
Undorító csapat.
"Ronaldo meg egy igazi alattomos patkány."
Jah igen , mondja valami ismeretlen fórumozó magyarországról . Az tény hogy tegnap nagyon elszált az agya , ettől függetlenük a kis barcás sunyi alba , adriano vagy messi sem volt jó multkor sokkal jobb..
És a 2006os vb ügye? A sok szimulálás, műesése? Tegnap is már a hosszabbítás előtt ki kellett volna őt állítani.
Felőlem meg szidhatod a barcikát, marhára nem érdekelnek.
Annyira nem tudjátok már érvekkel védeni a csapatotokat, hogy egyből átcsaptok szitkozódásba, ha valaki rosszat mond a realról. Ez is csak azt bizonyítja, hogy igaza van azoknak akik megkérdőjelezik a real szurkolók épelméjűségét és szimpátiájukat a klub felé. Egy szóval: divatmakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!