Debreceni szurkoló vagyok. Hol lehet venni, vagy beszerezni anti Tir Sálat? Egyik oldalán Szar nyíregyháza felirat, másikon pedig pusztulj tirpák pusztulj felirat.
Akkor most nézd meg mi lesz Újpest-Fradi meccsen.
Az lesz még csak szurkolás.
Elég sok lokistának van ilyen sála, sőt diósgyőri ismiknek is. És végigéneklem a B-középbe a 90percet, jah és mindíg benne vagyok tévébe. Szóval nekem ilyet ne mondj hogy nem vagyok szurkoló...
Ugyanúgy bosszús vagyok, ha nem jönnek úgy a gólok, de ugyanakkor muszáj előre nézni a következő meccsre
Egyébként köszi a választ, mostmár tudom hol lehet ilyen sálat venni.:D
Jah meg a másik a rivalizálás ugyanúgy megmarad a csapatok között a DAC-Slovan meccs történtek után.
Csak nemzetközi meccseken vagy ugymond "összefogás".
Debrecenbe járnak fiatalok is 14-16évesek és ott vannak a B-be:) Sőt két évvel ezelőtt szakadó esőbe vittek szülők 3-4 éves gyereket vagy még annyi se volt Debrecen-Nyíregy meccsre. DVSC-FTC, vagy DVSC-UTE meccseket nézd meg.
Vagy sorolhatnám UTE-FTC, Nyíregy-videoton, Fradi-Videotonon például gyászszünet alatt szidta a fradi tábor az újpestet a videotont, és az MLSZ-t.
Újpest szurkolók ugyanezt megcsinálták UTE-Nyíregy meccsen mikor a szépségkirálynő világbékét hírdetett.
Azon röhögtem egy sort:D Magyarországon sincs béke nemhogy a világon XD lol. És végig szapulta az UVB a fradit, a beszéd alatt, meg a szlovákokat.
OFF:voltál már a B-középben kedves első válaszoló.És most nem csak a lokiról va szó,akármelyikben..
Szted ott mit csinálunk?Szurkolunk a csapatunknak,és persze üzenünk a riválisoknak is,mint minden más szurkolói csoport.
De gondolom te is csak a tv előtt nézed a meccseket,ha egyáltalán nézed.
Egyébként nem tudom sajnos hol lehet beszerezni ilyen sálat,de nekem is jól jönne egy :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!