Hogyan lehet a focilabdat a leheto legerosebben megrugni foldrol?
Sokfelekeppen probalkoztam, hogy a leheto legerosebbet rugjak, de valahogy erem, hogy lehet erosebbet is de nem tudom hogyan.
Azt akarom kerdezni hogy mi a legfontosabb dolog az eros rugasban: mijyeln messzirol fussunk a labdanak, hogy kell megfesziteni az izmokat..stb, egyszoval mi az eros rugas titka? Mar nagyon meg szeretnek tanulni eroset rugni, mivel az a kapusnak is bajt okozhat :D. Egyebkent 15 eves vagyok.
Ha esetleg tudtok oldalakat ahol talalok ilyesfajta leirast, azokat is szivesen fogadom?
koszi elore is :)
Nem hiszem, hogy sok ember van, aki weboldalt készít arról, hogy hogyan rúgjuk a legerősebbet a focilabdába.
Találd már fel magad! Tesi óra után menj oda a tanárhoz és mondd neki, hogy mutassa meg, hogy mi a technikája annak, hogy a lehető legerősebbet rúgd a labdába. Ennyi!
Ha kispályázol akkor spicc-el rugd meg a labdát.Akkorát lehet rugni mint egy lo.
Vagy feszitsd meg a lábfejed,dölj egy picit elöre,ugy is nagyot lehet löni.
És GYAKOROLJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!