Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Be tudn@ valaki linkelni...

Be tudn@ valaki linkelni olyan weblapokat, ahol a Spanyol bajnokságról statisztikákat lehet nézni? (többi röviden lent)

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, hogy ki hanyadik helyen helyezkedik el a tabellán, hanem olyanokra például, hogy melyik játékos lőtte a legtöbb gólt, ki fejelte a legtöbb gólt, kinek volt a legtöbb gólpassza, melyik csapatnak volt a legtöbb szögletből szerzett gólja és ilyesmik...
2013. máj. 8. 23:31
 1/4 anonim válasza:
2013. máj. 19. 05:54
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 24. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem pont ilyenre gondoltál, de azért remélem, hogy tudtam segíteni egy kicsit vagy valamennyit.(Az előző voltam)
2014. jún. 24. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem pont ilyenre gondoltál, de azért remélem, hogy tudtam segíteni egy kicsit vagy valamennyit. (Az előző voltam.). Így teljess mindenhol lennie kell pontnak és szóköznek mármint ott, ahol kell. Bocsi a sok hibáért szeretem, ha valami tökéletes.
2014. jún. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!