A Bayern leigazolta Götzét a következő szezonra. Mi a véleményetek róla?
"Sorozatban fogják megnyerni a rakás BL-döntőt,"
Azért ezzel várnék mivel új edzőjük lesz és én nem tartom olyan nagyra Guardiolát mint mások, majd most kiderül hogy milyen edző bár megint olyat választott ahol nem sokat bukhat mert ehhez a Bayernhez nem nagyon kell hozzányúlni.
Igen sajnos Heynckes búcsúzik. Pedig én szerettem. Jó edzső volt :(
Amúgy meg a Borussiának ott van még Lewandowski, Hummels stb..., szóval nem kell őket se félteni :)
Sunyi dolog volt szezon közben leigazolni, de legalábbis bejelenteni mindenképpen. Mondhatjuk úgyis, hogy kilóra megvették, tudom hogy nincs ilyen szabály, de én ezt büntetném. Mi az hogy egy szezon közben a legnagyobb riválistól megvesszük a legjobbját? Nonszensz.
Guardiola már megint belenyúlt a tutiba. Azt hittem végre kiderül hogy valójában mit tud kezdeni egy nem nagyonkvajó csapattal, de a Bayern lett a jelenkorunk Barcája. A BL győzelmekkel várnék azért, tavaly a Chelsea is milyen kerettel verte a Bayernt, aki akkor se volt harmatgyenge...
Amúgy még Kroost sajnálom, remélem nem fog padozni évekig a Bayernben, ennél többet ér szerintem. ( ha nem is Kroos, de valamelyik nagyágyú ki fog maradni a stabil kezdőből)
Állítólag Robben került átigazolási listára...
Ezt a "jelenkorunk Barcája" dolgot meg hanyagoljuk inkább. A Bayern az a Bayern, a Barca meg a Barca.
Ehhez a Bayern Götze dologhoz hozzátartozik, hogy a kis Götze Németország Bajor részén látta meg a napvilágot (Észak-Bajorország) és nem titok, hogy Bayern szurkoló. Szóval nem elárulta a Dortmundot, hanem teljesíti az álmát: a kedvenc csapatában játszhat.
Mia San Mia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!