Miért nem közvetítik a Barca-Bayern visszavágót?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy mi a franc logika van abban, hogy a tegnapi visszavágót közvetítik itthon, a mait meg nem. Nem valami noname csapatok játszanak, és tétje is van a meccsnek.. MI A LOGIKA EBBEN????2013. máj. 1. 21:26
2/9 anonim válasza:
csak az a gáz hogy a fél országnak T-home-ja van, és a tisztelt "cég" nem hajlandó adni a konkurens szolgáltató csatornáját
szomorodjanak meg
3/9 A kérdező kommentje:
Az pont nincs itthon, 3 másik sportcsatorna viszont van, gondoltam, ha az egyiken a tegnapi visszavágót adták, akkor a mait is fogják.. hát nem jött be.
2013. máj. 1. 21:32
4/9 anonim válasza:
Mocskos digi-nek csak ez az egy esélye van,hogy a foci végett (digisport1,2) valaki őket válassza...
5/9 anonim válasza:
A szerdai bl-t mindig a digi adja, ők vették meg a közvetítés jogát.
6/9 anonim válasza:
profi sport=pénz....
aki fizet azé a jog. ennyi...
de itt tudjátok nézni a neten. Nem tudom magyar van-e :/
7/9 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi a linket!:)
Az utolsó 10 percet sikerült megnéznem.. kár, hogy a Barcának szurkoltam.
2013. máj. 1. 22:34
8/9 anonim válasza:
Érdekes, hogy ilyet nem lehet nálunk megoldani mi? A világon mindenhol olyan adó adja, ami mindenkinek van, és mindenki tudja nézni az összes BL meccset. Nálunk ezt nem tudják megoldani. Évek óta tombol bennem a düh, hogy ezt megengedik maguknak. Népszerűsítsük a sportot! Ezaz! De a BL másik felét csak az nézheti, akinek van digisportja. Ja, igen, mert drága.. De akkor miért nem olyan TV csatorna veszi meg, amelyik ki tudja fizetni? Mert van ilyen! Csak az a baj, hogy celebekre, meg ilyen fing emberekre, meg műsorokra, ami senkit nem érdekel, arra vannak milliók... "sztárokat" nevelni, meg zsűrizni 10 millióért... arra van! Meg az MLSZ elnökének hány 100 milliárdja van? És nem lehet megoldani? Tényleg? Köszi!
9/9 A kérdező kommentje:
utolsó, egyetértek!:) Mindig amikor bekapcsolom a TV-t valami olyan megy, hogy bűnök és szerelmek, gyanú árnyékában, éjjel nappal budapest vagy hasonló színvonalú műsorok..
2013. máj. 9. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!