Szerintetek tovább juthat kedden a Real Madrid?
Nekem az odavágón valahogy az volt az érzésem mintha a Madrid nem is akart volna semmit csinálni...Nem tudom hogy lehet ilyet egy BL elődöntőn...
Szerintem továbbjuthatnak mert azért annyira nem acélos ez a Dortmund hogy ne lehessen nekik 3-at lőni, viszont ehhez motivált, friss játékosok kellenek és maximális odafigyelés, nem ilyen flegma alibizés mint amit szerdán műveltek...
Igen megérdemelten nyert a Dortmund,de azért kellet egy rém gyenge Real is.
Hogyha úgy feltudnának pörögni mint mondjuk egy Barca ellen akkor szerintem benne van.
A Dortmund azért jobb volt a Realnál a csoportba is, és most is. Ez azért nem véletlen, szerintem nem lehet csupán ezt a Real gyengébb napjára fogni. Nyilván ekkora különbség nincs a két csapat között, de ha a németek jutnak tovább akkor bátran kilehet jelenteni, hogy jobbak mint a Real Madrid.
A kérdésre válaszolva továbbjuthatnak, de ahhoz ők az év meccsét kéne játszák, míg a Dortmundnak nagyon gyenge játékot kéne produkálni, de megeshet, még nincs vége a párharcnak, viszont az ilyen összecsapásokra szokták mondani, hogy a vezetésre álló csapat csak elveszíteni tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!