Kosarazás után fááj a sípcsontom teteje. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 20:37
1/7 anonim válasza:
vádli emelés talajról,és vádli húzás gumiszalaggal.
2/7 A kérdező kommentje:
azok mik??
2013. ápr. 26. 20:55
3/7 anonim válasza:
szemből nekitámaszkodsz a falnak,lábaid vállszélességű terpeszben és felemeled magad vádliből 4x100 a héten 2-3x.
a másik.
szerzel egy gumiszalagot,rögzíted az ágy sarkához-akárhova,ráhúzod a lábfejedre a másik végét,leülsz-lefekszel és húzod magad felé a lábfejed a térded nem mozog.
ezt elől a sípcsontodnál kell érezned.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. ápr. 26. 21:21
5/7 KnightBalazs válasza:
Nem barátom neked tudom mi a balyod nekem is pont ez volt a sipcsontommal . Ha megakarod tudni mi a baj szólj.
6/7 KnightBalazs válasza:
Szerintem neked osgood csontbetegséged van ha 12 és 16 év között vagy akkor már szinte biztos és ez elég suunyi betegség nem sportolhatsz 1-2 évig egyesek szerint de tapasztalatom szerint sportolhatsz csak addig ameddig nem fáj a térded .Vehetnél egy térdvédöt ennyit tehetsz ez a betegség ellen mert magától gyogyuló betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!