Nem megy jól a foci, de nagyon szeretek játszani. Mit tehetnék? 16f
Figyelt kérdés
Szóval régebben is érdekelt ,csak az osztálytársaim állandóan kapusnak állitotak ,de még gyakran oda se. :( Mostani barátaim is odatennének ,de szóltam nekik.Kívül tényleg próbálkozok erősen.
Egyik csaj javasolta ,hogy mért nem kérek meg valakit hogy segítsen.Annyira jó érzés játszani ,mikor másokat nézzek minidig az jut az eszembe h sose leszek ott.
Szerintetek?
2013. ápr. 17. 20:01
1/3 poiu válasza:
Én sohasem voltam jó a fociban, de lelkes voltam és hajtottam. Beválasztottak ezért mindig. Nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Kérd meg az egyik jó barátod, hogy tanítson meg egyszerű dolgokra, mint pl.: labdalevétel, passz pontosság, kapura lövés, hogy találd el a lbadát és hol meg ilyenek. Ezután, ha tényleg lelkes vagy akkor még ügyes is lehetsz. ;)
3/3 A kérdező kommentje:
okés köszönöm! erre már én is gondoltam : )
2013. ápr. 20. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!