Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?...

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? (2013)

Figyelt kérdés
Én a Realnak drukkolok. A Barcelona már 6-7 éve a világ legjobb csapata, de mostanra Moruinhoval nagyon felzárkózott a Madrid. A Bayern München meg össze-vissza veri az ellenfeleit. És ott van még a Dortmund, bár szerintem a négyesből ők e leggyengébbek. És ugye most lesz BAYERN-BARCA. És az utóbbi években nem nagyon láttam olyan oddsokat, ahol NEM a Barcelona az esélyes. A München esélyesebb hazai pályán valamivel.....Szóval érdekes lesz, szerintetek?

2013. ápr. 15. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:

a barca-bayern továbbjutója nyeri szerintem. Ott meg nagyon 2 esélyes a dolog.

Szerintem is a barca az esélyesebb, de a bayern most azért elég jól össze van rakva.

2013. ápr. 16. 06:44
 2/8 TKA28 ***** válasza:
Bayern München.... :)
2013. ápr. 16. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Bárki nyerhet, én a Bayernnek drukkolok, de szerintem a Barca esélyesebb.. Sokkal mozgékonyabbak, rengeteget mozognak, tele váratlan és gyors megoldásokkal. Megforgatják a Németeket. A Német védelem zavarba hozható a váratlan és meglepő húzásokkal, amiben a Barca nagyon jó...

Ha a másik ágon a Real jut be, akkor a Barca ellen több esélye van, mint a München ellen. A Dortmundnak viszont a Bayern ellen lenne több esélye, mint a Barca ellen.. de majd a pályán minden eldől! Jó szurkolást! Eszméletlen meccsek jönnek, én már most extázisban vagyok :D

2013. ápr. 17. 21:55
 4/8 Haass Norbert ***** válasza:

Üdv! Az harmadik válaszolóval egyet kell értenem, ami az esélyeket illeti. Én is úgy gondolom, hogy bárki nyerhet, de a Barca képes a váratlan megoldásaival kiejteni a Bayernt, akárcsak a nem túl jól játszó Spanyolok az addig kiválóan menetelő Németeket a 2010-es vb-n. Sajnos most is lehet egy hasonló szisztéma (azért írom, hogy sajnos, mert a Bayernnek szurkolok, meg a Németeknek)

A Barca még mindig a világ legjobb csapata, nagyon nehéz lesz ellenük, de ez a mostani Bayern mindent vihet, nem kevés esély van rá!

Ha bejut a Bayern a döntőbe, akkor szerintem megnyeri, ha a Barca, akkor ők a Realtól félhetnek. Talán a Real a legsanszosabb a Barca ellen egy ilyen kiélezett párharcban.

Egy Bayern-Dortmund, vagy egy Barca-Dortmund talán a legegyértelműbb, de ki tudja.. lehet akármi, az adott forma fogja eldönteni.

A Barca-Real lenne a legkérdésesebb, az abszolút 50-50, a Bayern-Realnál pedig inkább Bayern!

Most jönnek az atommegaflesh meccsek. A VIP!

Úgyhogy én is, akárcsak a harmadik válaszoló: jó szurkolást kívánok mindenkinek, szeressétek a futballt, ne szóljátok le a másikat azért, akinek szurkol! Győzzön a legjobb!

2013. ápr. 17. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Remélem kiesik a Barca, és továbbjut a Bayern, Bayern-Real jó döntő lenne. Barca meg mostanában gyengül elfele, öregednek ki a jó játékosai,ráadásul egyre több hibával játszanak. Már csak azért is essen ki a Barca, mert nagyon nem szimpatikus csapat,mindenki nekik szurkol divatból(tisztelet a kivétel), full divatcsapat. Ezt rühellem.
2013. ápr. 18. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a real nem divatcsapat, élen a Ronaldoval, csak a barca? Nem akarok bántani senkit, de a real szerintem nagyobb divatcsapat. Tele van tűzdelve világsztárokkal, és a lehető legnagyképűbb edzőt sikerült a kispadra ültetni. Nagyobb hangja van a botrányoknak, mint a sikereknek időnként. Igaz, egyébként jó csapat, nyerheti a BL-t, ez nem kérdés.
2013. ápr. 18. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb. Május közepén megtudod...:)
2013. ápr. 18. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A Dortmund a Bayernnek visszavág a döntőben
2013. ápr. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!