Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? (2013)
a barca-bayern továbbjutója nyeri szerintem. Ott meg nagyon 2 esélyes a dolog.
Szerintem is a barca az esélyesebb, de a bayern most azért elég jól össze van rakva.
Bárki nyerhet, én a Bayernnek drukkolok, de szerintem a Barca esélyesebb.. Sokkal mozgékonyabbak, rengeteget mozognak, tele váratlan és gyors megoldásokkal. Megforgatják a Németeket. A Német védelem zavarba hozható a váratlan és meglepő húzásokkal, amiben a Barca nagyon jó...
Ha a másik ágon a Real jut be, akkor a Barca ellen több esélye van, mint a München ellen. A Dortmundnak viszont a Bayern ellen lenne több esélye, mint a Barca ellen.. de majd a pályán minden eldől! Jó szurkolást! Eszméletlen meccsek jönnek, én már most extázisban vagyok :D
Üdv! Az harmadik válaszolóval egyet kell értenem, ami az esélyeket illeti. Én is úgy gondolom, hogy bárki nyerhet, de a Barca képes a váratlan megoldásaival kiejteni a Bayernt, akárcsak a nem túl jól játszó Spanyolok az addig kiválóan menetelő Németeket a 2010-es vb-n. Sajnos most is lehet egy hasonló szisztéma (azért írom, hogy sajnos, mert a Bayernnek szurkolok, meg a Németeknek)
A Barca még mindig a világ legjobb csapata, nagyon nehéz lesz ellenük, de ez a mostani Bayern mindent vihet, nem kevés esély van rá!
Ha bejut a Bayern a döntőbe, akkor szerintem megnyeri, ha a Barca, akkor ők a Realtól félhetnek. Talán a Real a legsanszosabb a Barca ellen egy ilyen kiélezett párharcban.
Egy Bayern-Dortmund, vagy egy Barca-Dortmund talán a legegyértelműbb, de ki tudja.. lehet akármi, az adott forma fogja eldönteni.
A Barca-Real lenne a legkérdésesebb, az abszolút 50-50, a Bayern-Realnál pedig inkább Bayern!
Most jönnek az atommegaflesh meccsek. A VIP!
Úgyhogy én is, akárcsak a harmadik válaszoló: jó szurkolást kívánok mindenkinek, szeressétek a futballt, ne szóljátok le a másikat azért, akinek szurkol! Győzzön a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!