Milyen helyzetek vannak röplabdában? Mi a röplabda rendszer?
Figyelt kérdés
1 éve röplabdázom lassan, de az edzésen soha nem mondták el a rendszert, vagyis a helyezkedést. És a múltheti meccsen ez látszott is... Csak én nem tudtam mikor hova kell állnom, rajtam kívül mindenki (fogalmam sincs honnan!) A posztom egyébként ütő. Valaki segítene nekem ebben? Vagy linkelnétek olyan oldalt ahol ez le van érthetően írva/rajzolva? Köszi :)2013. ápr. 14. 17:32
1/2 anonim válasza:
Milyen ütő????center,négyes,kettes am attól függ milyen blokkotok van majdnem minden csapatnál máshogy vannak ezek de szerintem kérdezd meg az edződtől vagy a csapattársaidtól :)
2/2 anonim válasza:
Nem értem pontosan, mit nem értesz..:/ A forgást, amikor fordul egyet a csapat?
Az igen egyszerű... tegyük fel a ti csapatotok kezd. Felálltok úgy, ahogy az edző mondja. Mondjuk te vagy a háló előtt, mint feladó. Elütik a labdát, és tegyük fel nem sikerül.
Üt az ellenség, és mentitek a labdát, majd nyertek is vele pontot. Na, ilyenkor 1-1 az állás. Ilyenkor forogtok, azaz te mész a bal oldal szélre-vagy attól függ, hogy hogyan forogtok.
Az ütő alatt mit értesz? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!