Mi a véleményetek arról, hogy a Bayern München megnyerte a Bundesligát?
1:
legfölöslegesebb komment ever.
szerintem a bl trófeára nincs esélyük, azt már rég levajazták az egyik spanyol csapatnak a bíráskodásokat elnézve.
a barcika meg egyből panaszolt is, akkor meg nem adott be panaszt mikor úgy verték ki a chelseat, hogy a spori 3 tizit "elnézett". 2011ben arsenalon is már csak a spori miatt tudtak túljutni.
A realról ne is beszéljünk. Egy galata ellen elmaradt 2 tizi...
Persze ezt a lesgólt tuti évekig emlegetik a szarsza drukkerek, hogy nem csalnak nekik a sporik. De kár tagadni a nyilvánvalót.
A fenébe. Azt vártam , hogy megmagayrázod, hogy nem votl les. :D Azért azt elárulhatnád, hogy akkor az ítélet kinek kedvezett? Mert ugye azt is a bíró ítélte meg. Vagy nem?
Akkor is tolták a Barcát, amikor kikaptak 2:0-ra a Milantól? Vagy a visszavágón a 4 gólt a spori rúgta be?
A Real ellen örültem volna, ha befújják a 11-eseket. Izgalmasabb lenne a párbaj. Tulajdonképpen 3 kellett volna fújni, akkor lenne mit nézni a visszavágón. Így meg csak lazán lötyögve gurítottak egy hármast, sok foci nem volt, a visszavágó meg valószínűleg csak formalitás. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!