A magyar csapatok közül melyik csapat tudna elérni eredményeket?
Semelyik.
Sajnos nem áll olyan színvonalon a magyar bajnokság, hogy a Debrecen-en kívül másnak legyen komolyabb esélye akár az Európai Kupában szerepelni. Max. leszerepelni. :(
A Debrecenben jó játékosok vannak, kiemelkedik a magyar mezőnyből, ennek ellenére szerintem még pontot sem fognak szerezni a BL-ben, mert nagyon lent van a magyar színvonal. Ha színvonalas bajnokságban szerezte volna meg a bajnoki aranyat és a BL indulás jogát a Loki, akkor felvehetnénk a versenyt a többi európai középcsapattal, ha Liverpool, Lyon szintűekkel nem is.
Remélem sokan felfogják végre, hogy nem egy jó magyar klubcsapatot kell összetákolni és kilökni a nemzetközi porondra, hanem előbb el kell érni, hogy a többi klub is hasonlóan erős legyen, mint a Debrecen és igenis legyen ezáltal a magyar bajnokság minőségibb.
Félreértés ne essék, én örülök, hogy megint van magyar csapat a BL-ben, de őszintén szólva jobban örültem volna ha helyette három-négy, de legalább két csapat van az Európai kupában. Ott még lehet is keresnivalónk a pénzen kívül.
nagyon jó kérdés!
az első osztályú csapatok közül az újpest, másodosztályból a felcsút lenne képes nemzetközi bravúrokra. de ehhez sajnos meg kell nyerni vagy a kupát, vagy a bajnokságot
magyarországon egy nagy baj van:
Loki (DVSC) Labdarúgócsapata jó. szurkolócsapat, stadion, kb nincs. divatszurkolók azok mind, ha mondjuk kiesne nb1-ből a loki, sose lennének azok 100 létszámnál többen.
Újpest FC < Szurkolói csapat felnőtt az elit szinthez, de a csapat nem
Ferencváros < úgyszintén
DVTK<Úgyszintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!