Mondana'tok nekem Fradis "aranyköpéseket"?
Figyelt kérdés
Ma\'rmint amit az FTC drukkerek szoktak kiaba\'lni a meccseken!!2009. szept. 20. 18:41
1/16 anonim válasza:
"inkább leszek reac szurkoló"
2/16 A kérdező kommentje:
Van egy olyan mikor mondanak valamit de sajna nem értem azt tudom hogy hejel kezdődik és hejel végződik!! Ez melyik lehet?
2009. szept. 20. 18:54
4/16 A kérdező kommentje:
ááááá köszii!!:D
2009. szept. 20. 20:05
5/16 anonim válasza:
az a hej:D
hej hej ki nem ugrál sz*r újpesti hej
6/16 anonim válasza:
10forint a meleg lángos,bajnokcsapat a ferencváros
7/16 anonim válasza:
Az 1978-as argentínai vébére készülő magyar válogatott angliai, 4-1-es vereségekor két futballistafeleséget is lopáson értek. Az újpesti Fazekas László neje és Törőcsik András menyasszonya volt a két "tettes", amin szívesen élcelődött a Fradi-tábor: "Táncolj Andris, táncolj Törő, menyasszonyod nagy betörő!" , "Ne menjetek Londonba, lopjatok a Corvinba'"
8/16 A kérdező kommentje:
Ezek tök jók!:)Főleg az utolsó:D:D:D Köszike!De ha vannak még írhattok!:):P
2009. szept. 22. 15:51
9/16 A kérdező kommentje:
Ez a vége nagyon odab*szós!:D:)
Köszi!
2009. szept. 23. 14:16
10/16 anonim válasza:
Szerintem meg csúnyák és trágárak. Csak ilyenek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!