Ma este PSG Vs Barcelona. Tippek? Vélemények?
Figyelt kérdés
#FC Barcelona #Real Madrid #Barcelona #Zlatan Ibrahimovic #Ronaldo #Ronaldinho #AC Milan #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #PSG
2013. ápr. 2. 11:35
11/20 anonim válasza:
Én csak simán arra fogadtam, hogy a Barca lő gólt, ennek ellenére azért remélem, hogy a PSG nyer.
12/20 anonim válasza:
Remélem a PSG nyer, nem tudom, mit kell leírni a Milant.. Ahhoz képest, hogy, hogyan kezdték a szezont ez valami hatalmas feltámadás.. 15 vagy hanyadik helyen volt a csapat ősszel, most meg az első 3-ban van tél óta. Az meg egy másik dolog, hogy Allegri szarul állította ki a csapatot a 2. Barca elleni meccsre, ezért lett megalázás a vége, végig kellett volna védekezni az egészet, és a kontrákra építeni, mint ahogy láttuk is, hogy Niang mit hagyott ki. Na de hagyjuk ezt, szerintem képes lesz 1-2 villanással Ibra előnyt szerezni, és hátha lenyomják a divatcsapatot..
13/20 anonim válasza:
Jó lenne, ha nyerne a PSG, inkább ők, mint a Barca..
De én személy szerint inkább a Bayern-Juve meccset nézem, mert ott reményeim szerint focit is látok, a Barca játéka borzasztóan untat.
14/20 A kérdező kommentje:
Én nem írom le a Milant. A kedvenc csapatom a Milan örökké. Őszintén azt szeretném, ha a PSG jutna tovább, de erre olyan 30-40% esélyt látok.
2013. ápr. 2. 19:20
15/20 anonim válasza:
Akkor haverok vagyunk. Forza Milan! Én is tiszta szívemből remélem, hogy nem a Barca nyeri a bl-t, még, ha ki is kap a PSG, de remélem nem ez a világi szar divat csapat lesz megint a végső győztes.. :)
Amúgy én is a Juve- Bayern meccset nézem, nem tudom, hogy hol adják a psg meccset, de igaza van az előttem hozzászólónak, hogy a barca meccsén el lehet aludni, meg kockáztatom, én még a pályán is elaludnék, csodálom, hogy van olyan aki élvezi nézni ezt a tili-toli játékot.. Akkor is Forza Milan! És hajrá PSG!
16/20 A kérdező kommentje:
Már vezet a Barca 0:1 :(
2013. ápr. 2. 21:36
17/20 anonim válasza:
A Juve meccset nézem, de pont láttam a gólt is, és megint az a kis beképzelt görcs rúgta.. :D Nembaj, azért hátha, hiszen még van 45 perc.. :)
19/20 A kérdező kommentje:
Végül 2:2 lett. Hát nem tudom. A remény hal meg utoljára :D
2013. ápr. 2. 22:38
20/20 anonim válasza:
Ha meg tettem volna tippmixen az X-et akkor tuti elment volna :D persze ha tét nélkül mondom a 2:2t akkor tuti bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!