Az gáz, hogy teszek a magyar válogatottra?
Egy külföldi csapat drukkere vagyok, igen, méghozzá két okból: 1) szeretem a focit 2) a városomnak nincs saját csapata. Amúgy drukkolnék nekik, ha lenne, de most nem fogok elkezdeni egy magyar város csapatának drukkolni, csak hogy ne tűnjek divatmakinak. Egyébként mély és harmonikus kapcsolatban állok a "divatcsapatommal", de egy ferencvárosi ultrától nyilván ne várjam el, hogy ezt megértse és elfogadja. (Ha már személyeskedünk)
A magyar válogatottat pedig nem tudom szeretni, mert semmilyen kötelék nincs közöttünk. Látok 11 szerencsétlent, és sírhatnékom van, hogy nekem ezeknek kellene drukkolnom? Balekoknak? Csak mert egy nyelven beszélünk vagy egy országban lakunk?
Egyébként pedig nem vagyok tősgyökeres magyar.

Az tesz téged magyarrá,hogy magyarul beszélsz és Magyarországon élsz.Nem kell több kapcsolat ennek elégnek kéne lenni,de vannak emberek akik csak magukat szeretik magukért élnek.
Nem szeretem ezt a szerencsétlen balekok dumát,mert egyrészt jelenleg is a csoport második helyén állunk és nem az utolsón.Másrészt aki lebalekozik másokat annak nagyon jónak kell lennie valamiben,hogy joga legyen ilyet tenni.
Aki harmónikus kapcsolatban van egy csapattal annak a nehéz időkben is ki kell tartani mellette.Tedd fel magadnak a kérdést,hogy ha egyszer a kedvenc csapatod kiesik a másodosztályba akkor is kitartasz mellette vagy lebalekozod őket és keresel másik liblinget?
Olyat nem lehet mondani,hogy én Bayern-es vagyok ezért nem szurkolok a válogatottnak,a két dolognak semmi köze nincs egymáshoz.
Téged soha nem hagyhatott cserben a magyar válogatott mert soha nem voltál az odaadó híve.Aki kint volt Bukarestben annak van joga kritikus hangot ütni meg.Neked nincs,tegyél úgy mintha a válogatott nem is létezne ilyen szurkolóra úgysincs szüksége.
Fején találtad a szöget, mert a kedvenc csapatom pár éve másodosztályba került, és azóta is töretlenül szurkolok nekik.
"tegyél úgy mintha a válogatott nem is létezne ilyen szurkolóra úgysincs szüksége."
Kérdés: "Az gáz, hogy teszek a magyar válogatottra?" Nem ezt kérdeztem? Épp ezt teszem, amit mondtál. Csak érdekelt, hogy mit gondoltok erről a közömbösségről.
Nekem sincs szükségem rájuk. A magyar szurkolók egyébként meg a leggusztustalanabbak közé tartoznak (tisztelet a kivételnek) a románokkal, szlovákokkal együtt, és csak örülni tudok, hogy én nem tartozom közéjük.

Egyetértek veled abban,hogy a magyar szurkolók 1%-a a leggusztustalanabbak közé tartozik,de a fennmaradó 99%-ra büszke lehet az ország,mert ők jobb szurkolók mint amilyet jelenleg megérdemelne a válogatott.
Sajnos minden országban vannak degenerált emberek akik történetesen futball mérkőzésekre is járnak,ebben a tekintetben sem lógunk ki a sorból.Akkor lógnánk ki ha nálunk csak normális szurkolók lennének.
Nem is ártott egy kis megagyalás azoknak akik csak a balhé miatt mentek ki Bukarestbe.
Szerintem téged azért hagy hidegen a magyar válogatott mert legbelül nem érzed magad igazán magyarnak,ezt az érzést nem lehet megtanulni vagy megvan benned vagy nincs.
Akik a román meccs után különböző fórumokon gyalázták a magyar csapatot azért tették mert végtelenül el voltak keseredve,de ugyanezek az emberek a következő selejtezősorozatra feltöltődnek és óriási lelkesedéssel fognak újra szurkolni,hogy megragadjuk a nem túl jó esélyeinket.Akit hidegen hagy a csapatunk az a vereség miatt sem idegeskedett mert neki édes mindegy,hogy nyerünk vagy kikapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!