2021-es szemmel:
- akiket itt leírok, ők a formájuk, és a játékuk miatt győztek meg. Éppen sérülteket nem nagyon említek. -
Magyarországon nők esetében, ha mezőnyjátékosokról beszélünk: Tóvízi Petra/Háfra Noémi, Lukács Viktória és Vámos Petra a top 3. - ők a leglabdabiztosabbak, stabil teljesítményt mutatnak és szerintem a válogatott is építhet rájuk.
Ha kapusokról, akkor: Bíró Blanka, Janurik Kinga, Szikora Melinda az első három.
Magyarországon férfiaknál a mezőnyjátékosok: Bánhidi Bence, Máthé Dominik és Szita Zoltán. - szintén egészen stabil teljesítményt nyújtanak, van bennük potenciál, főleg, hogy az utóbbi kettő külföldön játszik. Ez megmutatkozik a játékhoz való hozzáállásukban.
Kapusok: Mikler Roland, Füstös Ádám, Borbély Ádám.
Külföldön nőknél mezőnyjátékosok esetében: Stine Oftedal, Anna Vjahireva, Henny Reistad. - labdabiztosak, átlátják a játékot, technikásak. Reistad szerintem a következő 10 év egy borzasztóan meghatározó játékosa lesz női szinten.
Kapusok kérdésében: Tess Wester, Amandine Leynaud, Althea Reinhardt.
Külföldi férfi mezőnyjátékosok: Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Alex Dujshebaev. - per pillanat nekem ez a top 3. Sok eddig stabil játékos sérült (pl.: Rasmus Lauge, Karabatic testvérek), de ennek ellenére is stabilan meg tudtam nevezni hármat. Mindannyiuk játéka gyors, dinamikus.
(hullámzó teljesítményt mutat, viszont én borzasztóan szeretem Kentin Mahé játékát.)
Kapusok: Niklas Landin, Perez de Vargas, Rodrigo Corrales. - Niklas Landin elképesztő formában van, általában kivédi az ellenfél szemét. Perez de Vargas szintén. A januári VB-n látszódott, hogy Spanyolországnak volt egy Perez de Vargas-a és egy Rodrigo Corrales-e, ami egy folyamatos stabilitást nyújtott hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!