Legyőztük a románokat itthon. Most már kijutunk VB-re? Mit szólsz?
csodálatos győzelmet ért el a gulya, dzsuzsák 11-ével 2-1-re lemostuk a Románokat. Mit szolsz ? Fejlődünk ?
Kijutunk VB.-re?
Vagy akkor az a Viktor Picurka vagy ki, aki ott ült a lelátón vagy 6 emberrel együtt.
Igazad van, német volt a játékvezető. A kommentátor érdekesnek találta, hogy a románok szabálytalanságait alig akarta kiszúrni. Pedig én is láttam hogy volt.
És most fölösleges sírni az eredményen. MINEK? Akkor buktunk volna, ha 2-0-ra kikaptunk volna. De így most nekünk is van 2 gól, meg a románok is csak nehezen összehoztak 2-t.
+Még nem ért véget számunkra semmi.
Hűűű, most látom ténleg. sorry :S Nem néztem végig, mert közben kaját csináltam és érdekelt, hogy jól játaszottunk-e meg a véleményetek.
Na, és fejlődünk ?
Ha megőrízzük a 2. helyet, akkor már "csak" egy pótselejtezőt kell játszanunk...
Annó játszottunk egyet: 1:7 és 0:5 lett az eredmény. Azaz alaposan helybenhagytak minket mindkét alkalommal. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!