Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem vagyok alacsony a kosarazá...

Nem vagyok alacsony a kosarazáshoz?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, és szeretnék kosárra járni. Azonban félek,hogy túl alacsony vagyok. Pontosabban 153cm.

Nem szeretnék híres kosaras lenni, de azért szeretnék néhány versenyre eljutni, azonban a magasságom aggaszt.

Szeretnék csoporttal játszani, versenyre járni. És az is fontos, hogy csak a kosárlabda érdekel. Pl. a kézilabdát utálom. És ha nagyon alacsony vagyok, akkor másik sportot ajánlatok?

Vannak itt olyanok akik hasonló cipőben járnak, mint én?

2013. márc. 17. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem csak 2,10es nagyfiúk kosarazhatnak...
2013. márc. 17. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a csapatban volt egy 160 körüli srác (egyetemi bajnokság). Tény hogy palánk alatt nem szokta elhozni a labdákat, de gyors, agresszív és pontosan dob, a csapat egyik legjobbja volt. Irányító poszton simán jó lehetsz, főleg ennyi idősen.
2013. márc. 17. 14:49
 3/8 anonim válasza:
én 11 évesen voltam ennyi és kicsinek találtak akkor te kicsit kicsi vagy
2013. márc. 17. 15:47
 4/8 anonim válasza:
nem hiszem hogy utálod a kézilabdát
2013. márc. 17. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Pedig utálom!

Mindig csak: kézilabda így meg úgy, aztán kipróbáltam, mentem meccsekre, és rossz volt.

Nem tudom mitől vannak úgy elszállva tőle!

És nem akartalak leszólni, lehet úgy hangzott, de nem akartam. És lehet, hogy neked az az isten sportja, de attól még nem biztos, hogy nekem is az!

Kosarazni meg imádok! Mindig a fiúkkal játszunk, és hát ott nem igazán vettem volna észre, hogy alacsony vagyok-e, mert a többiek is tíz centivel nagyobbak, mint én.

2013. márc. 17. 19:51
 6/8 anonim válasza:
En is a kezilabdazni szeretek jobban de masok vagyunk es ha kosarazni szeretlnel akkor probald ki!es ne torodj masokkal
2013. márc. 18. 13:33
 7/8 anonim válasza:
én 12 éves vagyok 161-162 cm és ügyesen kosarazok de nem járok kosarazni csak kézizni de attól a kosarat jobban szeretem.szrintem nem baj ha alacsony vagy valahol biztos jó csak ügyi legyél benne.
2013. márc. 21. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

kosarazásnál nem csak a magasság a lényeg, hiába 180-190 cm valaki, a a labdát nem birja elkapni :D

én most vagyok 155 cm és kosaraztam 7 évig és jöcöre megint fogok :d

nem lesz belőled centerjátékos, de irányitó simán lehetsz, ha ügyes vagy és lássuk be a kisebb emberek gyorsabban futnak a pályán :D

2015. júl. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!