Nem vagyok alacsony a kosarazáshoz?
13 éves lány vagyok, és szeretnék kosárra járni. Azonban félek,hogy túl alacsony vagyok. Pontosabban 153cm.
Nem szeretnék híres kosaras lenni, de azért szeretnék néhány versenyre eljutni, azonban a magasságom aggaszt.
Szeretnék csoporttal játszani, versenyre járni. És az is fontos, hogy csak a kosárlabda érdekel. Pl. a kézilabdát utálom. És ha nagyon alacsony vagyok, akkor másik sportot ajánlatok?
Vannak itt olyanok akik hasonló cipőben járnak, mint én?
Pedig utálom!
Mindig csak: kézilabda így meg úgy, aztán kipróbáltam, mentem meccsekre, és rossz volt.
Nem tudom mitől vannak úgy elszállva tőle!
És nem akartalak leszólni, lehet úgy hangzott, de nem akartam. És lehet, hogy neked az az isten sportja, de attól még nem biztos, hogy nekem is az!
Kosarazni meg imádok! Mindig a fiúkkal játszunk, és hát ott nem igazán vettem volna észre, hogy alacsony vagyok-e, mert a többiek is tíz centivel nagyobbak, mint én.
kosarazásnál nem csak a magasság a lényeg, hiába 180-190 cm valaki, a a labdát nem birja elkapni :D
én most vagyok 155 cm és kosaraztam 7 évig és jöcöre megint fogok :d
nem lesz belőled centerjátékos, de irányitó simán lehetsz, ha ügyes vagy és lássuk be a kisebb emberek gyorsabban futnak a pályán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!