Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért játszott ilyen gyengén...

Miért játszott ilyen gyengén a Milan a Barca ellen?

Figyelt kérdés
Most néztem meg újra a meccset a YouTube-on, és így utólag visszanézve úgy tűnt mintha azt se tudták volna, hogy mit akarnak a pályán. Vagy berezeltek a 90 ezer barca drukkertől, mert semmi agresszivitás, motiváció nem látszott a játékukon, az odavágóval ellentétben. Gyakorlatilag hagyták, hogy úgy játsszon a Barca ahogy akar. És az utolsó gólt megelőzően, Montolivo (ha jól emlékszem ő volt) miért húzta vissza a lábát. Lehet hülyén hangzik, de szerintem egy kicsit bundagyanús meccs volt, nehogy véletlenül kiessen a nagy Barca. Szerintem ez a 4-0-ás győzelem nem elsősorban a katalánok érdeme volt, azt viszont elismerem, hogy Messi két gólja zseniális volt (érdekes, hogy most hagyták levegőhöz jutni).

2013. márc. 17. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
a Milán nem volt annyira szar de barca rohadt jól játszott
2013. márc. 17. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A Barcelona rettenetesen kielemezte a meccset, tudták hogy kell játszani ahhoz hogy megverjék a Milant és ezt meg is tették, emellett a Milan se játszott úgy ahogy elképzelték, be is szartak szerintem az ellenféltől és a hangulattól, kapkodtak, a taktika se volt olyan jó mint az első meccsen, ráadásul nagyon hiányzott Pazzini onnan elölről (ez a Niang gyerek nagyon gyenge és most nem feltétlen csak a kihagyott helyzete miatt mondom ezt, nagy hiba volt kezdetni)

Ja és nem szeretem a Barcelonát de nem kell minden meccsben a bundát keresni...

2013. márc. 17. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a francnak kell állandóan bundát látni ha a Barcáról van szó. Szánalmas.

Elképesztően játszottak önmagukhoz mérten is, utoljára a Guardiola-éra fénykorában lehetett hasonlót látni. Lehet ha a Milan erősebb ellenfél lett volna nem 4-0-ra győznek, de ha egy ilyen eredményt látsz, az általában azt jelzi, hogy az ellenfélnél nincs minden rendben, nem értem mi olyan meglepő ebben. Ettől függetlenül egyetértek azzal az állásponttal, hogy aznap este bárkit lemostak volna a pályáról, ha nem is jutottak volna tovább. Az 5-0-ás clásicón és a 2011-es BL-döntőn lehetett hasonló motivációt látni a csapaton, és a Real Madridra és főleg a MU-ra aztán nem lehet ráfogni, hogy könnyen megadták volna magukat. Kivéve persze ha azok is meglettek bundázva, "nehogy véletlenül kiessen a nagy Barca"

Amúgy tavaly hasonlót csinált a Milan az Arsenal ellen, az odavágón rúgtak nekik egy négyest, a visszavágón meg nem sok híja volt, hogy az ágyúsok kiharcolják a hosszabbítást. Az olasz csapatok már csak ilyenek.

2013. márc. 18. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja meg jó példa erre a Liverpool-Milan BL-döntő is.
2013. márc. 18. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!